HAPPY 18th BIRTHDAY!!

Idag är det en av mina absolut närmaste, underbraste och bästa vänner som fyller år. Sonja Tommingas. Mitt liv skulle vara ett kaos utan henne. Idag fyller hon 18 år och hon förtjänar ett stort fett GRATTIS! 
 
ETT FYRFALDIGT LEVE TILL SONJA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! 
HON LEVE HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!!
 
Bilderna är väldigt gamla och fina, hahahha. Det var på Eclipse premiären, kommer ihåg den där dagen så väl. 
 
Inom en snar framtid kommer det komma upp massa (!!!!!) bilder från min vecka som har varit helt underbar. Men av någon anledning tog min internetmängd slut nu (lånar mammas just nu) så jag kan varken redigera eller publicera bilderna förrän den 1:a. Jag som så gärna ville lägga upp dom. Men shit happens.  
 

HAPPY 18th BIRTHDAY!!

Idag fyller världens bästa Jossan 18 år!! Ett stort fett jävla GRATTIS till henne. Vi firade henne med dunder och brak igår, och festen fortsätter idag! Lilla gumman förtjänar ett riktigt bra firande. Jag och Jonna hade fixa ett liten överraskningsfest åt henne med mat, lekar och musik. Det var väldigt kul och jag träffade många nya trevliga personer. Sen drog vi in på stan och gick på krogen, fy vad vi hade kul när vi dansade inne på Oscars. Dance all night long säger bara jag. Men ikväll så kör vi igen, wiho!
 
ETT FYRFALDIGT LEVE TILL JOSSIS SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!!
HON LEVE HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRA!
 
 
 
 

 
 
 
 

" I might be proud, but at least I'm proud of something "

Jag och Kimman visar att även 18 åringar kan ha barnasinnet kvar och bjuda på sig själv. Bilderna är från idag då vi höll på att skratta ihjäl oss medan vi lekte med frukterna som ni ser på bilderna, hahaha.

Sommaren är ni officiellt över, vilket jag inte rikigt insätt förrän nu då jag kollar igen bilderna från idag och kollar på Idol. Skolan börjar imorgon och hösten är alldeles strax här påriktigt. Det känns nu när kvällen börjar mörkna, man hör idol introt i bakrunden medan man bloggar. Min sista riktigt sommarlovsdag tillbringade jag med mina fina vänner på spaet på södra berget. Det var en födelsedagspresten från mina vänner. Det var hur mysigt och underbart som helst, det perfekta avslutet på en fruktansvärt underbar sommar. Jag önskar helst av allt att jag kunde börja om den här sommaren och göra allt igen. 
 
En anna stor händelse är att det är det är LILLYS FÖDELSEDAG IDAG. Stort grattis till min älskade lilla fis som nu är hela 4 år. Jag  älskar dig mer än jag trodde var möjligt. Men bilderna från dagen, det är massa bilder, kommer senare. 
 

17 Augusti 2013 - Wedding

Ikväll har jag och Pie serverat/jobbat på ett bröllop och det kan ha varit en av sommarens roligaste kvällar. Vet inte vad som var så himla bra men det var verkligen jätte kul. Ingen av oss kände brudparet, utan vi fick jobbet via en av gästerna som jag känt länge. Men det var så kul att få träffa bara nytt folk (jag ÄLSKAR att träffa nytt folk), få massa nya erferenheter och träffa pie som jag inte varit med på ett bra tag. Brudparet var så otroligt söta och det var verkligen love in the air. Pricket över i:et var att det spelades mycket rock, kan det bli bättre än så? Måste även säga att jag började nu också längta tills jag ska gifta mig, stämningen var så himla fin och underbar hela kvällen. åh, vilken bra kväll.
 
 
 
Jag vill nu önska brudparet all lycka i framtiden! 

" Johnny jag gillar dig. Du har ett svart moln över dig "

 
 Vilken underbar kväll. En dejt med min kära kompis Sonja. Mycket prat och uppdateringar kring livet, en god (födelsedags)middag avslutat med Känn ingen sorg på bio. Jag som inte är Håkan Hellsträms största fan direkt, haha, tyckte att filmen var helt underbart galet bra. Jag avskyr svenska filmer, men det här kan vara den bästa svenska film jag sett någon gång. Jag fällde till och med några tårar. Ett måste att se, jag är mycket imponerad. 
 
Tack för en väldigt mysig kväll och fin födelsedagsmiddag. Jag tyckte verkligen om den här kvällen! 
 
 
 
"Johnny var Evas hjärtas låga
Han var solen när det dagas
Han var parken när det våras

och vi satt på gräset
Som växte i takt med himlen
Bengen drog förbi sen
Bengen trålar än

Johnny du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn
Det är svårt att inte gråta
När jag tänker på oss två nu

För du var solskenet
Och jag var ensam

Johnny med amfetaminet
Satte mig i baksätet
Du tog mig på en tur
Radion var på

Kan du digga de e locomotion
För mycket revolution
Johnny jag gillar dig
Du har ett svart moln över dig

och vi red på Malmö city en måndagmorgon
Femton bilar, femton rastlösa truckchaufförer
freakin' doktorer, tjugofem konstaplar i gathörnen "

" I believe in simple happiness, and I believe in avoiding waste "

Igår blev vi en till här på gården. Denna gång var det min fina systers underbara kille Kalle som flyttade hit. Det är med mycket glädje vi välkommnar honom! Kan inte vara gladare för deras skull. 
 
Nu är är dessa sötisar sambos! 

Autumn in the park

 
Sommaren börjar närma sig sitt slut. Kyla tränger sig på, kvällarna bli mörkare och det känns i luften att hösten börjar ta sin början. Träden har tappat sina första gula löv, regnet faller och jag älskar det. Hösten har något speciellt, något lite extra, något underbart. Den är udda och dom flesta hatar den, men inte jag. Jag tycker om den väldigt mycke. 
 

" Who needs a boyfriend, I've got my girlfriends... "

" ... And when we get together
The summer never ends "
 
Bilder från en väldigt mysig dag/kväll/natt/morgon med några av mina finaste kompisar. Vi tältade på kalven, som är en ö här utanför Alnö, vi grillade, åkte båt och pratade framför elden till de mörkaste timmarna. Det var en helt perfekt underbar kväll och jag längtar tills vi ska göra något liknande igen. Vi gjorde det perfekta avslutet på detta  fantastiska lilla äventyr: ett topless dopp i havet från båten precis innan vi åkte hem, haha. Tack så jätte mycket tjejer för en kväll jag inte kommer glömma! :*  
 
 

" Even on my weakest days, I get a little bit stronger "

De senaste dagarna har varit helt fantastiska och jag kan inte förstå att det enbart är två veckor kvar till den f*rbannade skolan. Vill aldrig att detta ska ta slut, det är underbart just nu. De två senaste dagarna har varit två av de bästa på hela sommaren, kunde inte sluta le.
 
Mina fina fina vänner framför elden mitt i natten på vår lilla övernattning på Kalven.
 
 
 

Gyllene Tider at Norrporten, Sunsvall - 2 Augusti 2013

En bild som Sundsvalls Tidning tod på oss. Man hittar den på st.nu! 
 
 
2 Augusti 2013. Vilken magisk kväll, evig kärlek till detta. Gyllene Tider gjorde detta till ett av sommarens bästa minnen. Jag och Jossan har förberett oss väldigt länge för det här och det känns alldeles konstigt och sorligt nu när det är över, det hela gick så fort. Men så som vi förfestade, skrattade och peppade upp oss till detta. Dansade, sjöng, skrek och bara njöt! Det är så här en perfekt sommakväll ser ut, underbara vänner, gyllene tider och sommarvärme. Åh, jag vill uppleva denna kväll om och om igen! 
 

" Det har gått sönder ungefär en porslinsaffär. Men vafan, natten är ung, vi kan slå sönder några timmar ihop!

 
Så här lycklig var vi innan Gyllene Tider nyss. Vilken jävla bra kväll. 
 

the Lone Ranger

Årets hittils bästa film är utan tvekan Gore Verbinski's the Lone Ranger starring Johnny Depp och Armie Hammer. Igår såg jag den för andra gången på bio och den var lika bra om inte bättre denna gång. Jossan fällde till och med några tårar för att den är så fin och bra. Storyn, uppbyggnaden av filmen, skådispelarna och effektern är perfekt och matchar väldigt bra ihop. Förutom att den är väldigt visuellt vackert samt välgjord så är den fruktansvärt rolig. Jag älskar när det är med mycket humor i filmer med en allvaligare handling som denna. Johnny Depp har gjort sin bästa roll hittils som indianen Tonto, jag kan inte få nog av han. Men som Jossan sa igår så finns den ingen annan skådispelare som skulle klara av att spela en sådan roll eller kunna skapa en sån underbar och flum karaktär. 
 
 
the Lone Ranger är en film värd att se på bio. 

RSS 2.0