" From my heart, I love you "



Denna bild väcker upp gamla minnen. Good and bad. Det var första gången jag och min syster fotade i en riktig studio. Jag har för mig att jag gick i fyran. I actully kind of like it.


" Concrete jungle where dreams are made of "



New York, I miss you.


" I'm coming home to spend the best time of the year "

Hejsan!

Jag hatar lösögonfransar. Jag älskar lösögonfransar. Snacka om beroendeframkallande. Jag har nästan förståelse för dom som använder det varje dag. Dammit, jag ha blivit så tjejig.


 
Me, Myshelf and I last night.


" Let it snow! Let it snow! Let it snow! "

Det snöar! Allihopa det snöar på Alnö! Man ser små snöflingor dansar ner från himlen och lägger sig som ett tunt tunt täcke på marken. Jag vaknade upp på första advent och det snöar, perfekt. Nu börjar snöflingorna bli större och jag blir bara lyckligare.

Första advent, Jill Johonsson sjunger "Merry christmas to you", det snöar och jag och mamma ska snart ut och leta en adventsgran. Awesome.



Lilly och Sofia första advent förra året.


Hey ho, Let's go!







Ursäkta för det sjukt fula bilderna. Men jag är väldigt stressad. Nu ska jag dra och ha en underbar kväll. Bilder kommer sen.

 Ha en bra kväll allihopa!  


" So raise your glass if you are wrong, in all the right ways! "

Hejsan!

Ikväll kommer jag att vara på Södra Berget och kolla på Wallmans Salonger. It will be awesome. Jag såg dom förra året också och det var hur kul som helst. Gud vad vi dansade, dock är inte min bror och syster med den här gången. Men det kommer säkert bli lovely iallafall.



Snart ska jag börja style mig själv, blir glittrigastrumpbyxor, svart tight klänning med djup rygg, lös ögonfransar och röda detaljer! 


Why will always the bad be in the way for the good?


Gatufesten 2011 - Jag och Linn rockade fett!


Kim Kollberg - Att dagligen höra Kims underbara skratt.


Vibacke - Alla underbara personer som gick där.


Sommaren 2011 - Då jag var helt och hållet genom lycklig.

Dessa är några saker jag saknar just nu. Underbara minnen. Jag blir lycklig när jag tänker på dom. Jag har kommit fram till att jag hatar allting som är dåligt, för det totalt över skuggar allt som är bra. Som min dag idag har varit jättebra och jätte många roliga saker har hänt. Men ändå kan en dålig tanke ta över alla de goda. Nej, nu sk ajag tänka på allt bra som hänt och bli poisitiv. Livet är spontant och härligt ibland.



Sometimes a person needs just to say one little thing to make my day.

Hejsan!

Jossi-poss
åkte hem för ett tag sen. Vi har suttit och pratat och jag har flätat hennes hår. Riktigt mysigt. Jag känner att vi verkligen förstår varandra. Men sen åkte hon hem och då började tankarna spinna i huvudet och känslorna kommer fram. Men nu när jag kollade bloggen så såg jag att Hedvig hade kommenterat ett gammalt inlägg jag gjorde om mina älskligar i Green Day. Hedvig kommenterade såhär:

jag håller helt fullständigt med dig till 120 % ! :D

 
Jag blev verkligen jätteglad när jag läste det. Vet inte varför, men jag blev det. Tack Hedvig, jag kommer sova bra nu och drömma om Billie Joe Armstrong.  


      



Strunta i att Billie är utan kläder, kolla istället på att jag står på samma ställe som han gjort.  Jag stod där utanför och hörde Billie Joe sjunga därinne. Jag är alldels för känslosam för att berätta den här historien nu. Jag var heartbroken. Fyfan.


" I will kill you in your sleep. So you better try, try to keep awake. "

Hi!

The song I'm about to show you is at bit... weird. It both freaks and creeps me out. But it's absolutly awesome! Everybody listen to the text, haha, so wrong and so right!

Nu tycker jag att alla trycker på play! Worth it.

Keep Awake - 100 Monkeys

I will kill you in your sleep.
 So you better try, try and keep awake
I will kill you in your sleep
 
So you better try, try and keep awake
 I will kill you in your sleep
So you better try, try and keep awake
I will kill you in your sleep
So you better try, try and keep awake

Keep your left eye open and your right toe twitchin'
Cause I'm in the kitchen With a knife that's itchin' for your red blood
On those white sheets


" People having fun, 'cause it's a merry time of the year. "

Hey!

Igår började jag och mor min julpynta, för er som nyss börjat läsa min blogg ska ni veta att juletid är den bästa tid som finns enligt mig, jag älskar julen! Så jag är extremt glad över att ett till år har gått så julens alla fina stunder är här igen. Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och bara njuter, har nyss pyntat inne hos mamma och min egen lilla stuga. Jag tänkte visa några sneak peaks på hur min stuga, eller som jag kallar det barack, kommer att se ut nu i jul.












(Jag älskar hur veckert redigerade och raka alla bilder är, NOT!)

Btw, ibland är jag inte normal, haha. Idag låg jag på mitt golv och deppade över en sak, samtidigt som jag lyssnade på julmusik och skrattade högt för mig själv så att jag gråta. Jag seriöst visste inte om jag grinade för att jag skrattat så mycket eller om jag var ledsen. Kändes lite äckligt att inte veta om jag var jätteglad eller ledsen. Haha, jag är inte normal ibland.


What I Want for Christmas.


Vi tjejer...

Vi läser på schampo flaskan i duschen.

Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.

Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.

Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.

Vi trycker på dörren fast att det står dra.

Vi säger va? fast vi har förstått allt.

Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.

Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.

Vi kan se samma film 10 gånger.

Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.

Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.

Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.

Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.

Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Kopiera detta om du känner igen dig!♥


My dear friend Kim Kollberg and me, myshelf and I.


Paranormal Activity 3

Hejsan!

Jag kollade nyss på en trailer till Paranormal Activity 3 och typ inget som hände i den trailer var med i filmen jag såg igår. Råkade jag somna eller nått? Jag har hört hela tiden hur döläskig filmen ska vara och jag tyckte inte att den var så läskig. Visst, den var läskig på slutet och jag kollade genom fingrarna. Men jag har hört att man inte vågar sova själv efter man sett den. Jag kan tänka mig att den vore fruktansvärt läskig om filmen hade varit som trailern. Trailern var ju läskigare än filmen igår...



Jag är egentligen inte besviken på filmen. Den var bra. Fast jag blev mer rädd efteråt då Simon berättade om en pedofil som finns här på Alnö och när han skrämde upp mig med några spökhistorier om små händer. Haha.

Men tack så jättemycket Simon, Olivia och Niklas! Det var jätte mysigt. 
Nästa gång blir det Sherlock Holms! ;) 


King of Style

Hey!

Nu sitter jag här och dreglar lite över snygga killar och kollar på Big Air and Free Ski tävlingen King of style. Woho, Nicklas Mattsson (tror jag han hette) vann inom snowbord och han är från Sundsvall. Bra grejer det. Haha, nån annan kille hette Bobby Brown, världsmästare, och hur snyggt var inte det namnet?! Även han var ju typ hur jäkla dösnygg som helst. Jag gillar sånna här tävlingar, det är as snyggt och grymt coolt!

Ikväll ska jag iallafall på bio med Simon, Niklas och Olivia. Vi ska se Paranormal Activity 3, jag har hört att den ska vara riktig läskig. Så nu hoppas jag att jag blir skiträdd.


Have a nice night!


" Because you giving me no chocie! " - Edward Cullen, Breaking Dawn

Hejsan!

Jag och min underbaraste kompis Kim hade en jätte mysig kväll idag. Möttes upp på stan, åt på subway, skrattade hysteriskt mycke påvägen till bion och såg sedan Breaking Dawn. Jag kunde dock inte njuta av den helt underbara filmen för att några störande j*vla fjortisungar satt och skek mig i örat hela filmen. God damn them! Åter igen, jag älskar den där filmen! Edward är så otroligt smoking hot när han blir hysterisk. Drool!



Jag och Kimman när vi kollade på The Tourist i januari. Kim Kim Kim, du är bara för jäkla stört skön. Vad vore mitt liv utan dig? Jävligt tråkigt! ;)

Ps. Jag blir så less. Jag förstod att Amanda P skulle åka ur idol idag. Men varför? Hon var ju bäst!


" I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded "

Hejsan!

Sorry att min blogg börjar se ut som en Twilight-fanblog, can't help it. Måste bara säga att jag ska se Breaking Dawn imogron och jag vet inte hur jag ska kunna vänta tills dess!

Anyway, jag blev jättechockad i förrgår då jag kollade statistiken och märkte att jag slagit mitt eget rekord med ganska mycket. Jag blir jätte glad att några fler har hittat hit och jag hoppas att ni gillar min egentligen ganska ointressanta blogg! Jag hoppas att några av er stannar.



Pic of me - skolavslutningen i åttan.




the Twilight saga Breaking Dawn part I - TwiDay photos!

Hey!

Jag och BFF hade verkligen en underbar dag/kväll/natt på TwiDay. Det är underbart att ha en kompis som man kan vara så sig själv med. Man behöver inte gömma sina galnaste sidor. Jag kan verkligen freak out med henne och inte vara rädd för att göra bort mig, för jag vet att hon också kommer att freak out och göra bort sig hon med. That's just us.

Jag måste säga att alla fyra filmerna var galet bra igår! Om jag någon gång säger att filmerna inte är vidare bra, så är det en lögn. Jag hade glömt hur amazingly bra filmerna är. Jag har hållt mig fråna att se dom. Jag har längat till att få se dom. Jag ville ha den ultimata Twilight-känslan. I had it. Jag måste erkänna att första filmen är bäst. Jag älskar den nå så fruktansvärt mycket. Edward är så fruktansvärt otroligt underbart snygg i den filmen så jag tror jag dreglade hela filmen.



Jag och BFF innan Twilight. Älskar att man fick som ett vip-band och att personalen stod och hälsade på varje person som skulle på TwiDAY hjärtligt välkommen i entrén. Man kände sig speciell. 


Jag och BFF var överlyckliga och riktigt känslosamma efter första filmen. 


Jag och BFF innan New Moon. Vi var sjukligt pepp! 


Bion hade Twilight-feber! 




Jag och BFF är inte Team Jake...


 



 Jag och Hanna njuter innan Eclipse.


Nu är det nära till Breaking Dawn!




Efter Breaking Dawn posade vi lite med Edward!



the Twilight saga Breaking Dawn part I - I LOVE IT!

Hey guys!

- Spoiler varning -

I'm so happy right now. I saw Breaking Dawn yesterday and, oh my god, I love love love it.  Bröllopet och Isla Esme var nästan mer perfekt än in boken. Jag kunde ingte sluta le och gråta. Jag älskar att dom dragit ut på bröllopet och lagt till olika tal. Stoppet i Rio var ju fruktansvärt romantiskt och sen Isla Esme. Wow. Jag har faktiskt varit orolig för sex scenerna men jag tyckte att dom hade lyckats bra med dom. Flashbacksen på morgonen var ockås väldigt snyggt gjort. Jag älskar att dom lagt till så mycket humor, funkar perfekt till. DEt gör att man skrattar, gråter och ler så att kinderna gör ont på samma gång.

Men när det kom till vargarna tankeläsare grej... För det var verkligen jätte ful och dåligt gjort. Dom förstörde rösterna och de blinckande bilderna var bara hemska. Ville inte kolla. Men back to the positve. Graviditeten var väldigt snyggt gjord, hon såg verkligen sjuk ut. Jag älskar oron i Edwards ögon. Förlossnigen var väl som jag tänkte mig. När jag hörde att de skulle bli två delar så tänkte jag att den skulle sluta som Avatar att hon öppnar ögonen och så är dom blod röda. Så jag blev lite besviken faktiskt på att de var så för det slutet är ju ändå Avatar känt för. Men jaja, big deal.

Edward är ju galet jävla snygg, dock är han snyggast i första filmen. Bella, Alice, Rosalie, Jasper var också galet snygga. Wow, jag är verkligen nördig. Jag tycker även att allas skådispeleriet har blivit så mycket bättre ochtrovärdigare. Jag kan inte annat är älska Edward när han blir hysterisk, hot hot hot! 

En sak som jag också älskar med filmen var trovärdigtheten i Bella och Edwards relation. De får det verkligen att synas att Bella och Edward är galet kär i varandra, kanske inte så konstigt eftersom att de är tillsammans i verkligheten också. Det är svårt att förklara men deras relation är helt annorlunda, de ser extremt nykära ut och njuter verkligen av varje sekund dom får med varadra.



Bildbomb från TwiDAY kommer senare idag eller imorgon. Jag ville dela upp inläggen.


the Twilight saga Breaking Dawn part I - TwiDAY!

Hello!

Today is the day. TwiDAY! Hellyeah. Jag är pepp pepp pepp! Idag, eller egentligen inte filmen börjar efter tolv, så ska jag och bff se Breaking Dawn. Min Team Edward klännig är på, håret är uppsatt, kameran är laddad. Nu ska jag bara fixa make-upen så är det skola och sen sticker jag till bion! Jag har längtat nästan mest till första Twilight filmen. Haha, känner mig lite nostalgisk nu förtiden.

Hoppas alla får en bra dag, så hörs vi efter att jag sett filmen. Shit, weehii!


the Twilight saga Breaking Dawn part I - Tomorrow is the day!

Hey!

Nu är det time för mig att vara lite nördig, för jag ska faktiskt se Breaking Dawn imorgon. Breaking Dawn! Don't jugde. Denna stund har jag väntat på i 1½ år. Det här betyder mycket för mig. Jag vet att många av er därute, iallafall mina kompisar, inte kan förstå hur det kan betyda så mycket och det är bara ett Twilight-freak som kan förstå. Det är så mycket mer än bara filmen och böckerna, Twilight har liksom blivit som en helt egen, eh, vet inte hur jag ska förklara, värld? Som Harry Potter, det är så mycket mer än bara böcker och filmer and I love it!



Här om dagen satt jag och läste igenom mina gamla inlägg när jag skulle se New Moon och Eclipse. Jag var helt galen. Jag hyperventilerade seriöstNew Moon premiären när filmen började. Mina kompisar fick hålla mig i handen för att lugna ner mig. Jag ljuger inte. Jag må ha lugnat ner mig men än slår hjärtat lite snabbare varje gång jag hör, ser eller läser något om någon av filmerna. Jag tycket inte att filmern är dom bästa som finns, finns bättre, men it's so much emotions, beauty and love.

Imorgon är det TwiDAY och jag kommer att bli freaky, I admit, men jag har längtat nå så fruktansvärt på att få se fortsättningen på Bella och Edward kärlekshistoria. Jag kommer att skratta, grina, skrika och jubla imorgon and I will enjoy and love exactly every minute of it!


Det finns en man...

Hi!

Det finns en man. En man som är lyckligt gift och bor på en bondgård med hela sin släkt. Varje dag kliver denna man upp före tuppen för att göra de sysslor som glädjer honom mest. Mata korna, mysa med fåren, kramas med hästen och köra om kring i sin traktor. Den här mannen trivs på den bondgården. Han tycker om lugna myskvällar och när han får vara med sina tre barn. Detta är en omtyckt man som är för snäll för att säga nej och har ett leende som smittar av sig. Denna man är min far.

  


" It's like a dream, no end and no beginning. "

Hello!

Drar snart till Oliiiviia för en kväll med vännerna! Gumman har fyllt år, grattis i efterskott sweetie, och nu bjuder hon på middag. Paketet är klart, jag är på partyhumör och enter sandman spelas på full volym, nu kör vi. Nu ska jag bara styla mig själv så drar jag. Lila glittrande kommer mina ögon vara kvällen till ära.



Hey ho, Let's go!


the Adventures of Tintin - the Secret of the Unicorn

Hejsan!

Igår gick jag, systra mi och Amanda på bio och såg Tintin. Jag erkänner att jag har haft grymt stora förutfattade meningar om den filmen och jag har inte viljat se den. Men alla sa att den var jättebra, så vi såg den. Den var så otroligt snyggt gjord, asså animeringen var så bra så att jag är alldeles chockad. Övergångarna, vinklarna och allt var hur snyggt som helst, dom har tagit allt till en helt ny nivå av animering. Filmen hade fått tio av tio om inte storyn varit så himla tråkig och föutsägbar.


" Life is a mystery, everyone must stand alone "

Hejsan!

Jag förvånar mig själv ibland. Jag märkte nyss det. Kul för er att veta. God dammit!

Jag känner mig för tillfället väldigt ensam. Måste hålla min hjärna syssel satt så att jag inte börjar över tänka alla världens problem. Jag känner ävan att jag saknar de old times och den glada tiden på vibacke. Jag känner mig så nere hela tiden. Åh.



Bild från i våras.


the Twilight saga Breaking Dawn - Kristen Stewart!



Jag ska inte vara Twilight besatt nu. Igår satt jag och kollade på en intervju med Kristen Stewart när hon besökte Jay Leno ( watch it here ). Hon är ju bara för grym. Underbart charmig, jätte rolig och bara extremt frän. Hon är ju även sjukligt snygg. Hon är nog min kvinnliga idol. Udda, inte perfekt men totaly awesome!

(Ps. Jag längtar till att få se henne som Snow White!)


Why?

Hejsan!

Jäkla shit. Jag har inte MTV hemma och jag vill se på EMA. Man ska ju kunna se på internet men det laddar ju bara! Fan. Nej, nu står det att jag behöver en nyare version av flash. Jag som precis uppdaterade det. Någon som vet när det är en repris?


" And who needs a boyfriend, I've got my girlfriends. And when we get together, The summer never ends "


Ibland behöver man bara shake the booty med sina bästa tjejer kompisar. Kärlek till er alla. Ni är bäst. Vad vore mitt liv utan er?


When you can live forever, What do you live for?

Hey!

Jag och Hanna har gått och drömt hela dagen om när vi kommer att sitta på bion om 11 dagar och kolla på de fyra första Twilight-filmerna. Jag är så jäkla sugen på att läsa första boken och se första filmen, men jag har lovat mig själv att inte göra det. Jag ska längta så att det blir extra roligt att se Twilight på TwiDay. Jag har läst halva Breaking Dawn på engelska nu och kan inte hålla mig längre. Jag vill att det ska bli den 15 november.





Kommer ni ihåg hur allt började? Jag kommer alltid att tycka att Twilight är den bästa filmen, trots att jag sätt den minst 35 gånger. Den känsla jag hade i magen efter att jag sett den första gång på bio... Den är obeskrivlig. Jag har aldrig varit så kär i en film. Jag må vara ett Twihard, men jag tycker fortfarande inte att the Twilight saga är de bästa filmerna som finns. Men jag sägar bara att jag var helt galen, jag kunde inte tänka på något annat. Jag var totalt besatt att Pattinson och pratade bara om Edward och Bella. Lovely times.


Me and Lilly Vanilly.

Hejsan!

Finns det någon oskriven regel som säger att man måste bli sjuk på varje lov. För jag blir alltid det. Fast det har inte brytit ut riktigt så jag ska ta vara på dagen och dra till Erikshjälpen och Dollarstore nu och slösa lite pengar. Dock bara på julklappar (Yes, jag älskar att köpa sånt tidigt). Jag slösade nog med pengar på mig själv igår på Birsta.


Jag och Lilla Lilly för ett år sen.


Welcome to the family!

Hejsan!

Om man är riktigt nere så finns det inte bättre än att gå ner till stallet och kramas med djuren. Jag älskar att bo på en bondgård. Denna vecka har vi fått tre nya djur till gådren. Två kattungar och en bagge.



Det här är Kåre, han är vår nya bagge. Han är världens goaste, han älskar att kramas och pussas.



Säg hej till sötnosarna Sara och Rota!



Underbart söta Sara.

Photos by my sister Sandra - www.sandraengbergs.blogg.se


RSS 2.0