" What are we waiting for? "

Denna helg har jag spenderat i ett höstigt Ysjö. Jag ÄLSKAR hösten. Kyla, löven, mörkret, stjärnorna och färgerna. Allt är unbert vackert. Lilly och Arvid var också med vilket gjorde resan mycket bättre och mammi och pappi. Jag behövde ta en paus efter höstens alla bravader och allt nytt som händer.  
 
 

Sketch vs. Reality

 
På sista tiden har jag inte haft så jätte stor inspiration i mitt smink. Men igår så började jag kolla på olika instagrams med dom som sminkar och nu jävlar! Plus att jag blev sugen på att skissa, vilket jag inte gjort frivilligt på ett långt tag. Känns jätte roligt. Så denna skiss och makeup gjorde jag ikväll! 

" Det får inte ta slut, jag vill inte tänka på refrängen nu "

De tre senaste åren har jag skrivit: "den här sommaren har varit den bästa!" Och det är samma sak i år, aldrig har jag haft roligare. Jag älskar livet, uppskattar det och lever mer än jag någonsin gjort. Jag känner mig mer genom lycklig nu. Jag har bil, lägenhet, ett jobb (vikariat) jag älskar, studenten, Bråvalla, Kreta, alla kvällar med mina vänner, alla fester, allt nytt folk. Allt har varit bra typ. 
 
Kollade precis tillbaka i arkivet på bloggen och juni 2013 känns som flera år sedan. Så mycket har hänt och förändrats sedan då. Herregud... Livet är så spännande, ovissheten om hur framtiden ser ut och att allt ständigt förändras, utvecklas och hur man växer som person. 
 
Studentbalen
 
Jonna's birthday
 
Brolle
 
Orsa
 
Suger Skull

Mösspåtagningen
 
 Studenten
 
 
 
Grönviken 
 
Bästa Bråvalla
 
Oscar's Birthday
 
Kreta 
 
Tjejkväll
 
Simons fest
 
Hösten
 

" Jag vill inte tänka på refrängen "

Dom senaste veckorna har varit så himla bra. Mitt hjärta ler och mitt humör har aldrig varit bättre. De senaste månaderna har jag uppskattat och älskat mer än någonsin. Hela det senaste året har varit så fantastiskt bra, jag vill inte att det ska ta slut. För två veckor sedan spenderade vi vår sista kväll på Kretas varma gator, helt sjukt vad tiden går fort. Men jag älskar livet. Nu är hösten här och det får mig att älska livet ännu mer. Denna sommar må ha varit helt perfekt men hösten har en charm som är svår att slå. 
 
Men Kreta är något jag inte kan sluta tänka på det är typ det roligaste, skönaste och bästa veckan någonsin. Jag sa i våras att studenten var det bästa någsonsin, sedan i sommras att Bråvalla var och nu på hösten att Kreta var. Men alla dom tre sakerna är de bästa som hänt mig typ, men dom har varit roliga på helt olika sätt. Men det var något speciellt med Kreta, det var mer vuxet samtidigt som ansvarslöst, det var skumt samtidigt som det var magiskt, det var galet samtidigt som det var lugnt. Det var helt enkelt tre vänner som släppte lös, lärde sig norska och utforskade livet som unga vuxna. Bästa någonsin iallafall, älskar mina två tjejer. Den resan fick mig verkligen att inse vilka fantastiskt bra vänner dom är, dom bevisade på fler än ett sätt. Och det glädjer mitt hjärta att dom två är mina.
 
 

RSS 2.0