Hart of Dixie

Haha, i förra inlägget skreb jag om hur mycket jag älskar mat och sedan fick jag magsjuka (det ironiska i de hahah) anyway, så dessa dagar som jag spenderade i sängen har jag kollat på Hart of Dixie och jag är helt fast. Jag har sett första säsongen och kan inte vänta att se fortsättningen. Jag hoppas verkligen på Zoe och Wade, so damn cute. George däremot är ju förbannat störande och varför är kär i honom? åh, hahah, älskade serie. 
 
 
 
 

" Forever starts with a suitcase, a sneaking out the window getaway "

 
Ja, i min familj har vi någon form av matfetisch hahaha. Något som vi lägger mycket pengar och tid på är bra mat, både hemma och på resturang. Vi spenderar många kvällar om året tillsammans med god mat och några drinkar. Och JAG ÄLSKAR DET! Det finns en anledning til att vi är så runda och goa om magen! *flirt flirt* 

Go travel the world, here at night, on a dirty road, or a high, with the speed of light

 
Lite bilder från studentfesten förra veckan. Blev inte så många bilder för vissa är inte till för allmänheten att se och andra så har jag så äckligt fett hår och svettigt ansikte, ahahaha. Det bara går inte att visa.
 
En jätte rolig kväll men mina saknade tjejer. Dom gamla kompisarna är bäst. Sedan en svettig kväll på Oscar, med mycket dans i dimman. Went crazy med Sonja och Kim, så kul. 150-dagars. 

the brilliant and talented Andy Serkis

 
Det finns nog ingen i världshistorien som har missat att jag älskar film? Det är något jag personligen uppskattar jätte mycket och något jag finner mycket intressant och hjälpande. Min dröm är att på något sätt jobba och bidra till filmvärlden. 
 
Iallafall, som säkert många vet är min favorit skådispelare Johnny Depp (vem tycker inte det?), den mannen kan ju göra abslout vad som helst. Men världens mest underskattade skådispelare och en som nästan delar första plasten på min lista äver bästa maniliga skådisen är Andy Serkis. Känd som Gollum i Lord of the Rings och Ceaser i Planet of the apes. Han är en sån sjukt brilliant och talang full skådispelare att jag tappar hakan när jag ser hans motion captures. Hur kan denna kille inte få mer uppmärksamhet?! Han är ett geni! Kolla bara på dessa videos och bedöm själv. 
 
 
 
Förutom att han är en av världens bästa skådisar verkar han också vara en riktigt snäll, roliga och intressant person. Skulle vara roligt att ha en pratstund med han. Mycket inspirerande. 

Studentfesten: 150-dagars


  
Underbara kväll. Jag älskar att vara 18 år jag älskar att jag tar studenten till sommaren. Jag älskar mina kompisar. Jag älskar livet. Bild lånad av min älskade kompis Jossan. 150 dagar var till studenten. 

Do you have a favorite?

Hanna's födelsedag
 
Julafton 2013
 
Nyårsafton 2013
 
 Pontus födelsedag
 
 
Några sminkningar från de två senaste månaderna. Har ni någon favorit? 

" He walked the streets a soldier and he fought the world alone "

 
 I fredags fyllde min alldeles egna Pie, vilket vi firade med middag och drinkar på All Star. Ett väldigt mysigt 19-årsfriande med fina vänner och mycket prat. Efter middagen stannade jag, Hanna och Julia kvar på krogen och vi kom inte hem förrän vid fyra tiden. Så mycket roligt hinner att hända på dom timmarna. Älskar när man träffar nytt trevligt folk. 
 
Stor GRATTIS åter igen Pie och hoppas du hade en bra kväll, det hade jag. Tusen tack! 

2013 i ord och bilder - part III

September
 
Utekvällar, fotograferingar och vänner. En utekväll speciellt, vi fyra. Den konstigaste, roligaste och mest typ magiska utekvällen. Jossan och jag spenderande mycket tid med varandra, för bland annat att fota. Så roligt. Skolan tog fart på riktigt men min koncentartion och styrka så det har varit jobbigt skol år med mycket arbete. Jag blev, mer än vad jag vill erkänna, beroende av pretty little liars. Jag klippte även lugg och färgade håret svartbrunt. 
 
 

Oktober
 
Många utekväller, mycket vänner, en resa till stugan, flera besök på bion. Jag såg bland annat Insidious 2 och Thor - the dark world (!!!!!). Jag och Kim bokade våra biljetter till JAMES ARTHUR (gaaaalet när nu). Den första snön föll ner från himlen. Jag tillbringade en stor del övningkörande i min bil. Diffrenet Shades, mitt, Jossan och Linas UF-företag, startade upp. Vi sminkade 20-tal på skolan och det var svårt men väldigt kul. Jag sminkade även en hårvisning (modevisning fast hår istället för kläder) med Karin, vi såg den snyggaste kille mina ögon i verkligheten någonsin sett. Jag firade Lina med Nellie och Karin, mat, jacuzzi och jag har aldrig. Jag firade Halloween med Ewa och Jossan, vi klädde ut oss på rätt men fel dag. En skumm men ändå lyckad kväll. Halloweensminkningar är det bästa som finns att sminka.Jag firade dagen då farmor och farfar träffades för första gången (för 43 år sedan), en årlig sak vi firar på gården. Tänk 43 år av äkta kärlek.
 
 

November
 
4:e november tog jag körkort, den största lättnaden någosin. Jag åkte till Stockholm, tredje gången för i år, för att se the Band Perry. Då jag vann en meet and greet och fick träffa dom. Det var hur sjukt, men ack så snälla och söta dom är. Jag firade att min älskade kompis Kajsa fyllde 18 år. Det blev en två dagars och fy fan vad roligt de va. Vi hade föreberett oss i ett år så vi var världigt taggade. Jag firade också fina Olivia som fyllt 18 år. Jag gjorde massor med sminkjobb i skolan och kände verkligen en utveckling. Smink är min passion i livet. Jag fick även jobba lite extra åt Indiska (min praktikplats) och jag kände hur jag växte typ 10 år på några veckor. Körkort, extra jobb och utelivet. Helt plötsligt var vi vuxna. Mitt beroende av julmust började, vill inte veta hur många liter jag druckit denna jul (för många). Jag gick på bio och sig hunger games.
 
 

December
 
Jag älskar december, abslout bästa tiden på året. Men i år kunde jag inte njuta på samma sätt som jag brukar, vilket jag tycker är synd. Mycket kom i mellan.. Men det var viktiga saker så det spelar inte så stor roll. Månaden började med att jag var med att vara med på en UF:mässa. JAG FICK ÄNTLIGEN SE THE HOBBIT!! Jag åkte upp till stugan igen för julbak, julmarknad och en helg med Lilly och Arvid. Jag åt massor med god mat ute på resturang med pappa. Vi renoverade köket hemma. Första studentfesten var ock satan i gatan vad kul det var. the Beginning of the End. Sen kom uppesittarkvällen och julafton. Älskade julafton. Sen helt plötsligt kom nyår som jag friade med middag hos Ebba med bland annat Jossan, Kim och Jonna. Tolvslaget skålade vi in i hamnen med raketer, fina vänner och ett bra humör! 
 
 
Nu har ännu ett år gått, ett jävligt bra men sjukt jobbigt. Jag älskar att vara 18 år. Jag är redo och jävligt peppad på att se vad 2014 har att bjuda på. Hey ho, let's go! 
 
2014 bring it! 

" I set my body on fire so I could be free "

 
Förra fredagen firade vi Pontus som fyllt 19 år. Ett litet men väldigt mysigt firande med spel, bubblepool och mycket skratt. Något fint och minnesvärt. 
 
 

2013 i ord och bilder - part II

Maj 
 
Skolan höll på att knäcka mig totalt, jag var totalt förstörd av sorg och det gick inte en dag då jag inte satt och grät i timmar. Alla i familjen kämpade vi för att komma tillbaka på fötterna. Vissa av er tror säkert att jag överdriver, men min familj och släkt är väldigt tajta. I slutet av denna månad kom nästa chockbesked då farfar blev diagnoserad med en allvarlig cancer i halsen. Men maj hade många fina studer också. Ewa och My's 18 årfest var en av dom, en helt galen kväll som är en av de bästa fester jag någonsin varit på. TJejerna förade själva med lekar och drinkar innan killarna och resten av folket kom och festen drog igång. Så himla smart. Jag åkte till huvudstaden för andra gången, denna gång med mamma, pappa och Lilly. Det var helt fantastikt. Vi gick på gröna lund, vasa museet och bara njöt av att komma bort ett tag. Jag gick på cirkus två gånger med Sandra, Kalle och Lilly. Jag sprand även vårrust.
 
 
 

 
Juni 
 

Sommarlovet kom och jag kunde andas igen. Det var med ett stort leende på läpparna och ett stipendium i handen som jag kollade på studernterna och tänkte att nästa år är det min tur. Jag började se klart igen och jag började leva igen, men jag såg nu välrden med nya ögon. Jag hade mycket roliga saker framför mig och jag började så smått le på rikgt igen. Jag firade midsommar tre gånger, med tjejerna i spikarna, sedan med jossan, ewa och hanna hemma hos mig och tills sist med familjen i Ysjö. Då jag bland annat kollade på Brolle och hmnade i mitt första bråk då jag faktiskt ville slå en främlig i ansiktet med en knytnäve. Hahaha, rolig historia nu efteråt. Jag åkte till Bråvalla och hade de bästa 2 och en halv timmarna i mitt liv under Green Days konsert.
 
 
 
 
 
Juli 
 
Nu började festerna, utekvällarna och musiken. Sommarlovet tog start på riktigt. Fyra fantastiska dagar på gatufesten med Kajsa, Julia och Jossan. Älskde gatufest, vi hade några fantastiska år tillsammans innan det tog slut.  Sen fyllde Nellie år och då blev det 18 årfest i Hassela, sen fyllde Oscar år och det blev 18 årsfest och till sist fyllde jag år och då blev det 18 årsfirande x3. Det var en jävligt rolig månad.
 
 
 
Augusti
 
Augusti fortsatte också med Gyllene Tider, fester och sommar. Jag campade på spikarna med girlsen, gick på konsert,blev bjuden på spa av mina andra tjejer, gick på biodejt med min fina vän sonja och såg känn ingen sorg. Sonja fyllde år, Jossan fyllde år, jossan firade jag i tre dagar. Hemmafest, krogen och spa igen. Kalle flyttade hem till gården, jag och Jossan blev typ oskiljaktiga haha och farfar kom hem efter en sommar på sjukhuset. Cancern var besegrad. Skolan började tyvärr vilket betyder stress, läxor och sista året. Det är med en skräckblandad förtjustning jag går igen de två sista terminerna.
 
 
 

2013 i ord och bilder - part I

 
Januari
 
2013 tog sin början med en 18 årsfest till Tobbe ära, där jag fick träffa nya människor och gamla kompisar. Jag hjälpte jossan med hennes fashion project då jag stylade hennes plåtningar och ibland stod modell. JAg såg den fantastiksa filmen Les Miserables på en av mina biodejter med pie. Det var en tid då jag tänkte mycket på det gångna året och det som hände där i slutet av december. Idag ångrar jag att jag ens fällde en tår för han, det var han inte värd. Redan då började de stora förändringarna som skett detta år, jag visste dock inte om det. Jag kommer tyvärr inte ihåg så mycket från den här tiden, på grund av det suddiga slöja som skulle komma och täcka över dessa månader då min sorg blev för stor att hantera.
 
 

 
 
Februari
 
Tillbringades till stora delar ute i snön. Friluftsdagar, snöskovandring snowbordåkning hemma på gården. Jag älskar verkligen snö. Jag såg Texas Chainsaw på bio och firade alla hjärtans dag med bäbesen i klassen. Pappa fyllde år vilket var sista gången morfar var hemma hos oss, vilket vi inte då visste. Det är nu det jobbiga började, tårarna, alla timmar på sjukhuset och den ständiga oron. Men då hade vi fortfarande hopp om att du skulle finas med oss en sommar till, sommaren var din tid på året.
 
 
 

 
 Mars 

Jag åkte tills fjällen med min älskade kompis Julia och våra familjer, några härliga dagar i backen. Jag tillbringade mycket tid med min familj eftersom att dem är det viktigaste jag har. Speicellt i dom där stunderna Jag åkte på en minisemeter med världens bästa pappa till huvudstaden, den första för året, vi behövde komma bort från sorgen. Hemma hade hoppet börja slockna och vi alla insåg snart att han skulle tas ifrån oss. Men som vanligt på våren kom lammen och det för alltid med sig ljus och glädje, även i svåra tider som då. 
 
 

April
 
Månaden började med glädje, skratt och 18 årsfest. Min kompis Simon skulle firas och jag var lycklig. Lyckan var dock kortvarig då jag redan dagen efter förlorade en av de viktigaste personerna i mit liv. Sorgen, smärtan och saknaden går inte att beskriva. Den la ett blurrigt täcke över dessa månader och jag kommer helt ärligt inte ihåg nå mer än tårar. Jag såg Oz - the great and powerful, mama  och warm bodies på bio. Jag och min familj tillbringade så mycket tid som möjligt tillsamans, vi lärde oss att se världen på ett nytt sätt, vi lärde oss at uppskatta varandra och livet. Ta vara på varje minut. Tack vare just dig. VI bergavde morfar i Hössjö kyrka den 26 April och det är en av de jobbigaste stunderna i mitt liv, har aldrig gråtit så mcyket på en och samma gång. Rest in peace morfar. 
 
 
 
 

The beginning of 2014

Starten på detta år har varit så bra. 1 januari tillbringade jag tillsammans med Julia och Hanna med ett mysigt underbart lord of the rings marathon. 2 januari träffade jag min saknade och fina kompis Kajsa. 3 januari firade jag Pontus som fyllt 19 år, tillsammans med jossan, Jonna, Simon, Petter och Mårten. Sedan har jag bara tagit det lugnt och gruvat mig för skolan. Kollat på film, ätit pizza och njutit av lovet.

 

 


2013/-14 - HAPPY NEW YEAR!

Min blogg dog där efter jul, men min laddare till datorn gick sönder och jag har varit uptagen med att njuta av livet så shit happens. Jag hade ett väldigt fint avslut på ett jobbigt år med underbara vänner igår. Middag hemma hos Ebba med spel och dans. Sedan raketer i hamnen, skålar på tolvslaget och uppslrapade knän och som slut på kvällen sov jag, jonna och pontus hos jossan. Kan inte bli mycket bättre än så. Sjukt rolig kväll som jag inte kommer glömma i första taget. Livet har verkligen sina fina stunder som värmer i hjärtat.
 
 
DÅLIGA bilder på mitt smink men jag hann inte med att ta några bättre. Fick även äran att sminka Ebba, Kimman och Jonna. Mina fina vänner. 
 
Älskar bilden, älskar kvällen och älskar mina fina vän. 
 
Lite bilder som Jossan tog under kvällen, 
 
GOTT NYTT ÅR! 

RSS 2.0