JAMES ARTHUR at Klubben, Stockholm - 21 Februari 2014 (Day 2)

 
Andra dagen i Stockholm. Ännu en gelt perfekt dag. Älskade älskade resa. Vill göra allt igen! Vi sjoppade, pratade, åt. försökte att inte somna, gick till fötterna värkte men famförallt drömde vi oss tillbaka till James det var ju bara 12 timmar tidigare då. Åh, James Arthur. 
 

JAMES ARTHUR at Klubben, Stockholm - 21 Februari 2014 (Day 1)

Det var med sorg i hjärtat jag vaknade hemma i min säng i morse. Jag vill bara ner till Stockholm igen, se bästa James Arthur igen, gå på Stockholms gator i solskenet igen, äta all god mat och bara vara med Kim igen. Det är den absolut bästa helgen, allt var helt perfekt. Denna obeskrivliga helg kommer jag att minnas länge och jag tror inte att någon konsert kommer att slå hans, GALET BRA. Lyckan i våra hjärta, åh, Kim känner du längtan, sorgen, glädjen, magontet och kärleken med mig? 
 
 
 
 
 
 

BEST NIGHT EVER

 
Igår såg jag JAMES ARTHUR LIVE!!!! Jag dör vad bra det var, bästa konsert typ ever. GALET KÄR I HAN! Imorgon kommer massor av bilder, berättelser och minne från denna kväll. Men nu måste jag sova. är helt slut. 

Fantasy Makeup - Space vs. Statue

 
En skoluppgift vi hade nu i veckan. Vi ska nästa vecka göra en hel body make up och fick denna gång på oss 5 min att leta ispiration till hur den skulle se ut. Stressigt stressigt. Så skulle vi göra ansiktet till body make upen då. Vi skulle hitt apå efter som att vi sminkade. Jag valde temat the real me. Där av sprickan som visar att hennes fake personlighet är bryten och fram kommer den riktigta, mer äkta.
 
Jag är faktiskt nöjd, eller iallafall med space sidan. Den var dock mycket glittrigare och shimmrigare i verkligheten och färgerna syndes mycket bättre. Blommorna på den vita staty sidan blev fuckade, men tiden blev för tajt. Vi hade bara en timme och 20 min på oss. Så spännande att göra body make upen! 
 
 
 

" It ain't the gun, It's the man behind the trigger "

 
Jak and Jil

Valentine's Day - 2014

 
Innan jag ska berätta om min underbara dag vill jag bara säga en sak. I många år har jag, likt måååånga andra, känt sig totalt forever alone på alla hjärtansdag och tyckt det varit jobbigt att man varit singel. Men inte i år. Jag är 18 år och är stolt över att vara singel. Jag har aldrig haft ens i närheten av en riktigt dead serious pojkvän. Men vad gör det? Jag har ju ändå personer i mitt liv jag älskar och bryr mig om och sånna som älskar mig. Sen betyder det inte att jag inte varit med killar eller känt det där underbara att någons håller ens hand, att vakna upp bredvid någon eller bara veta att någon tycker om en. Men jag är glad att jag inte har några problem med att vara själv på alla hjärtans dag. Det är inget fel på att vara själv. 
 
Nu till min dag. Den här dagen har varit så bra, på hur många olika sätt som helst. Föreläsning med Dregen, hjälpte min fina rådgivare Lotta (lifeoflotta & lyckliga gatan) med att förebereda Lyckliga Gatans festmässa, ställde sjäkv ut på företaget med vårt företag Different Shades. Har tillbringat stora delar av denna dag med två av mina närmsta kompisar, Jossis och Kim. Lärt känna många nya ansiktet, träffat så mycket trevligt folk som gör mig så glad och sett så mycket fina klänningar. Sen hände det där som fick mig att fälla de oförväntade glädje tårarna mitt bland allt folk. (längtar tills jag får berätta, blir alldeles lycklig i hjärtegropen.) En riktigt jag-älskar-livet-dag. Nu ska jag avsluta denna fina fina dag med Les Miserables (älskade film), kan inte bli bättre.
 
Backstage
 
Jossis och jag på mässan, älskade vän. 
 
 
 

" One more shot, another round. End of the night, it's going down "

Haha, på senaste tiden har jag helt glömt bort att jag har en blogg. Har så mycket annat som händer nu såhär sista året på gymnasiet. Företag, läxor, jobb, vänner och familjer, allt ska hinnas med och tiden bara flyger iväg. 
 
Denna helg spenaderade jag i Ysjö med Pie samt mamma och pappa. Otroligt härligt med snö, noll grader och inge måsten. Älskade helg. 
 
 

Fast and Furious

 
Fast and Furious - I'm hooked. Motorer, speed och action. Allt jag gillar nu förtiden. Det är inte något man tror om mig men jag älskar faaart, skotrar, fyrhjulingar, bilar. allt som går fort. haha. 
 
Sen är det riktigt tragiskt att vi förlorade Paul Walker i november. Riktigt sorgligt. 
Rest in peace Paul Walker
 
 

" I believe in simple happiness, and I believe in avoiding waste "

En söndag med bästigaste Jossan. Försenat julklapps byte, middag och efterrätt tilllagad av mig och jossan och fotografering av korna och fåren. En helt perfekt dag. Jossan fantastiska julklapp till mig ska jag visa lite senare, finns inga ord. Obeskrivligt vackert. Jossis, du är bäst. 
 
 
En söndag att minnas

RSS 2.0