2015 - Love Life, Live Life (Part I)

Jag avslutade 2014 och påbörjade 2015 på det bästa sättet, den mest fantastiska nyårsaftonen med familjen i Höga Kusten. Mamma och Pappa firade 25 år som gifta, en magisk kväll. Jag var taggad inför ett nytt år, jag hade mina förväntningar på året och jag var redo för kommande utmaningar. Men inte visste jag då att de kommande utmaningarna skulle bli så stora och jobbiga. Året hade en väldigt bra början och livet lekte, men sedan började det tunga och jobbiga som bara växte ju fler månader som gick. Men som tur var så vände det i slutet av december och började bli bättre igen. 
 
Januari
Jag började året med att pyssla med brorsbarnen, jag hade den mest magiska kvällen med min bror och barnen i vinterkylan då vi åkte snowbord, slalom och pulka. Jag festade hemma hos Jonnas syster med några kompisar från högstadiet och några barndomskompisar, en väldigt bra kväll med mycket skratt. Jag var mycket uppe i Ysjö och njöt av stillheten och lugnet. Vi firade Hanna som var den första att fylla 20 år, fika hemma hos Hanna, sedan bowling, presenter och Donken. Jag avslutade mitt långvikaritat och började hoppa omkring som timmvikare, jag hade min första arbetslösa arbetsdag på flera månader, det var dock bara två totalt i hela januari så jag ska inte klaga. Jag jobbade mycket, var trött på kvällarna ooch hade en runtin att blogga och kolla på romcoms på kvällarna. Jag var mycket ute, grillade på isen, njöt av snön och solen. I slutet av månaden gick jag ut på krogen med mina tjejer som jag brukar kalla för hobbitarna (Julia, Kim, Hanna och Linn) och jag hade lite bubbelmys med Jossis, en fantastisk kväll. 
 
Min lilla snowbord åkare
 
Alla hjärtans dag i skogen. 
 
 
 
Februari
Jag började månaden med en arbetsdag på gården tillsammans med resten av familjen och sedan myskväll framför mormors öppnaspis. Myskväll med pizza och intressanta konverstioner tillsammans med Jossis, Kajsa och Alicia, American Sniper på bio med Kimman och ännu fler helger upp i Ysjö. Vi firade pappa som fyllde år. En alla hjärtnas dag i skogen med familjen, öppen eld, skoter och snö. Jag och syrran gjorde tre rätters middag, jag bjöd syrran på middag och vi började planera våra stora planer inför sommaren. Jag fastnade för Imagine Dragons skiva Smoke + Mirrors samt började fundera på att se dom live igen. Jag såg Jill Johnsson live med familjen och mormor, en helt fantastisk kväll och vilken brutta hon är. Jag var high on life denna månad, men jag hade många starka åsikter kring hur samhället behandlade de som är utvecklingstörda och autistiska, samt kring kärlek, skrev mycket om det på bloggen. Jag jobbade hela månaden, trots att jag bara timvikar på två aktivitetcenter lyckades jag få jobb varje dag. Jag är, och var då, så himla lyckligt lottad och njuter av att få jobba så mycket. 
 
 
Förberedelser inför sommarens stora planer. 
 
 Vackraste naturen i Ysjö. 
 
Mars
Jag sminkade mycket under den här månaden, jag jobbade mycket och jag bara älskade livet. Jag åkte till Ysjö med Jossis, mamma, pappa, Lilly och Arvid, en mycket bra helg. Jag hade en drinkkväll med Jossis, Kajsa och Alicia, alla bjöd vi på varsin drink och sedan krogen. Jag hade en myskväll med Kajsa, kollade på bilder från hennes resa till Burma och min resa till USA. Jag hade en mycket mysig middag och fika med Julia och Kim, kollade på Julias Kretabilder och pratade framtidsplaner. Jag såg Askungen på bio med Hanna. JAg och jobbet hade en födelsedagsmiddag på E-street för en kollega. Vi rensade ut allt hö från Sandra och Kalles loge, i spöregn, fruktansvärt jobbigt med så värt det. Vi smidde ju stora planer inför sommaren, då var logen första steget. Det var mycket arbete på gården under den här månaden, luncher i solskenet och jag levde livet ute i snön med familjen. Jag rockade stumporna för att vi alla är olika, två dagar i rad. Mamma fyllde år, vilket betyder frukost på säng. 
 
Drinkkväll med babesen
 
Tre bilder lånade från Jossis
 
 
 
April
Månaden började med bästa förfesten med Kim, Julia, Jossis, Ewa, Alicia, we went crazy och hela kvällen var GIRL POWER. Jag hade en jättemysig kväll med Kim, Julia och Linn, middag bio och en massa skratt. Det var Kimmans tur att fylla 20 år, vilket hobbitarna firade med tacos och presenter. Jag saknade USA otroligt mycket. Middag hos mormor med hela familjen. Jag bjöd Lilly på Isshowen Snö som Jonna var en del av, dom var så fatastiskt dukiga! Helt otroligt vilken föreställning. Hela familjen hjälpte mamma och pappa att byta värmesystem hemma, så mysigt när hela familjen arbetar tillsammans, äter tillsammans och bara är tillsammans. Mina blommor i lägenheten blommade så fint och jag var så nöjd. Jag älskar naturen. Jag spenderade många fina dagar ute på gården i solskenet. Jag träffade för första gången, vad som senare skulle bli supergänget. Vi spelade spel, förfestade och hade så himla roligt. Trots att vi precis träffats så kändes det så naturligt. Sedan drog vi in till stan och skulle se Medina.
 
Två bilder lånad av Jossis 
 
Arbete på gården
 
Första gången supergänget träffades
 
 
 
To be continued 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0