I miss your smile, I want to see it again, and it's now!



Hanna André, Pie, HanniPie, BFF och alla andra namn jag har för dig. I love you, remeber that. Vad du än tror och tänker finns jag här för dig.


to my mother

Hejsan!

Jag måste också bli en i mängden nu och säga: Grattis Loreen, du förtjänade det verkligen!

Sen to my mammi: I love you!



Min mor må icke se ut som en rockare, men jag vet att det fortfarande finns en lite hårdrockare bakom hennes söta skal. Hon är underbart snäll och fruktansvärt irriterande. Precis som en mor ska va. Vi kan prata om allt och jag skulle aldrig kunna tänka mig att inte ha henne vid min sida. Puss på dig! ;*


" It's something unpredictable but in the end it's right "

Hello!

Det är underbaraste vädret någonsin idag. Värme, sol och helt vindstilla. Det är nästan så att man får lite panik då och då för man är inte van denna värme. Just nu är det molnigt men jag kan fortfarande sitta ute i bikini och tycka det är skönt. Hela den här dagen borde ha varit underbar, men det har den inte. Jag känner mig forever alone och depp och vet inte varför. Jag har ju varit super glad de senaste veckorna. Vad hände idag? Jag hoppas iallfall att jag blir på lite bättre humör när jag snart ska vara med Pie, vet inte vart denna dag kommer föra oss än men det blir säkert bra.  

Igår pratade jag om en skoluppgift och nu tänkte jag förklara lite mer om den. Jag, Nellie och Lina fick i uppgift att genom bilder beskriva våren och hur modet är på våren, vilka färger som är vår och sminkningar som passar bäst. Vi har haft väldigt kul under tiden vi gjort det och vi är nöjd med resultatet. Enjoy: 

 



















Modell: Ebba Näslund
Fotograf - Nellie Fröhlén
Smink - Me, myshelf and I.
Styling - Me, Nellie och Lina Löfgren


" I believe in simple happiness, and I believe in avoiding waste "



Skolan har tagit över mitt liv de senaste dagarna och där av har bloggen lidit. Men imorgon är det redovisning så det känns skönt. Ni har en previwe på skoluppgiften här uppe. Jag förklarar mer imorgon. Now, I'm going to sleep!

Photo by: Me, myshelf and I, Nellie och Lina


" Just stop, for a minute and smile "

Hello!

Våren är kommen och sommaren närmarsig med jätte steg. Allt ljusnar, blommor slår ut och fåglarna kvittrar. Även mitt liv och mitt humör följer också med på den vägen. Saker och ting börjar lösa sig och jag mår bra. Jag är väldigt spänd, nervös och nyfiken och på ett sätt vill jag att de här två veckorna ska gå fortare än ljusetshastighet och och på ett sätt vill jag bara skrika: Stopp!, och få tiden att stanna. Jag är väldigt glad och världigt ledsen på samma gång att första året på gymnasiet har gått så fort.



Jag är min syrra håller in varsitt brorsbarn. Stora syrran håller i lill plutten Arvid och jag håller i min älsklings gumma Lilly. Jag inte märkt fören nu hur stor Lilly är och hur vuxen gumman är. Hon kan ju prata, dansa och springa. So much love to them!


" Not a day passed me by that I don't think about you "

Hello!

Igår hände något pretty f*ckin' awesome. Det känns som att jag har drömt allt. Hoppas bara att det blir av nu..

Igår hade jag även en av de mysigaste kvällarna någonsin Sonja. Naturgodis, filtar och solnedgång i hamnen. Oh. Vi berättade våra innersta känslor (både goda och onda), vi skrattade tills vi grinade, vi drömde oss bort bland våra framtida drömmar och vi höll på att frysa ihjäl. Sommaren hade inte kommit så mycket som vi önskade.. Jag är så otroligt glad över att jag har så underbara kompisar som jag har. Jag förstår inte hur man kan överleve utan sånna där stunder med sina närmaste kompisar. Helt oslagbara. Sonja, du är helt freaking amazing och jag är gladare än du tror att jag har dig som alltid finns där för mig. So much love too you! Thank you.

Nu till en annan av mina närmaste vänner. Hannipie. Jag vet att du går igenom väldigt mycket just nu. Jag är verkligen jätte ledsen och jag finns här för dig hela tiden, glöm aldrig bort det.  







Tre bildern från när jag, Sonja och Hanna gick på Twilight Movie Night för nått år sen.
Haha, Jag har så sjukt underbara minnen med dessa två tjejer. Ni gör livet värt att leva.


" They say that the world was built for two "

Hello!

1. Jag vill ta studenten! 2. My crush is crusing me. Good and bad. 3. Jag älskar Thor! Seriously, sen när tycker jag om superhjältar? Men han är grym. Han total äger i Avengers och i sin egen film Thor. Han är bäst.



Igår var det mösspåtagning här i Sundsvall för alla studenter. Jag är så avundsjuk på dom. Dom ser så sjukt överdrivet lyckliga ut och jag måste vänta två år.. Fast tiden går fort! Nu ska jag ta och vara social med Hanna som sitter här beside me och suckar.

See you later!


" I don't wanna hear you say her name ever again "

HEY!

Idag har jag been reliving old memories med my beloved Jossi. Som alltid får den där lilla go pruppen mitt hjärta att bli alldeles varmt för hon sprudlar av glädje. Jag är så glad att vi, kanske coolt nog, haar lyckats behålla vår vänskap efter allt som kommit mellan oss. Den betyde helt enkelt för mycket, inget man släpper utan att kämpa.

Vi har kommit fram till att kärlek är oplanerbart och inträffar när man minst anar det. Jag märkte tydligt det alldeles nyss. Jag har nog aldrig blivit så glad över ett accepterande på facebook förut, haha. Så jäkla fett, som joss would say. Men jag måste lära mig att fight for it. Hell yeah, let's do this. Fight for it.



På tal om gamla minnen, hittade denna gamla bild på mig. Den är tagen någon gång sommar innan åttan tror jag. Haha, minnen minnen.. <3


Happy Birthday,

Robert Pattinson!



Jordens typ snyggaste man fyller år idag, den 13 maj, så jag tycker att vi alla ska önska honom ett stort grattis!

Han leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!

 


Tim Burton's Darks Shadows

Hejsan!

Igår såg jag och Pie premiären av Tim Burton's Dark Shadows and may I just say: Wow. Jag har alltid älskat Burtons sätt att göra filmer. Dom är annorlunda, otroligt fina och roliga. Johnny Depp (drool) är ju nästan med i alla, handlingarna är underbara och dom är alltid one of a kind. He is the master of all the masters.

Handligen var sjukligt bra, skådispelat är nästan helt perfekt och den var sjukligt rolig. Johnny Depp är som vanligt helt outstanding, man tappar typ hakan. Musiken, den mystiska stilen och 70-tals temat var klockrent. Alla som är Tim/Johnny-fans måste se filmen och jag rekomenderar den verkligen till er andra!



Jag är väldigt väldigt pepp inför Snow White and the Huntsman. 1 Juni kommer jag sitta på bion igen och äntligen se den. På bilden står jag och dreglar lite över Chris. Han är inte wow-snygg, men något med honom är väldigt hot.


" Heaven is a place on earth with you "

 Hey!

Jag saknar lite de gamla tiderna på Vibacke. Jag och Pie pratade nyss om gamla minnen, och hur kul man har haft. Just nu saknar jag att vara med Hanna och Simon och bara vara helt flumm. Jag saknar att vara med Kim, Mattsson och Thomas på skolan. Jag saknar att vara ute på sommarkvällarna med kompisarna. Jag mår mycket bättre nu igen och jag har faktiskt ett ganska roligt liv. Men man kan inte hjälpa att ibland sakna det roliga stunder man haft.

Hanna gästbloggar: " Tjaa bloggen! Idag är jag med BFF, you know. Ikväll ska jag på bio med Tese, vi ska se en film om heta Johnny Depp och vi ska ta min underbara moppe till vi, för att sedan åka in till stan. Man kan helt enkelt inte klara sig utan min moped! Nu sitter Tese och nördar Temple Run men jag tänkte försöka väcka henne från allt spelande så att hon kan göra klart sitt fina inlägg. Vi får se om det fungerar. Förövrigt så regnar det ute.. så det får ta och bli bättre väder så att vi inte är genomvåt när vi anländer till vår älskade bio! Heeeejjdååå bloggen pusss :* ''









Lite bilder från några fina och underbara stunder med Simon, haha.


" Better yet make your girlfriend disappear! "

Hejsan!

Nu har jag träffat lill plutten Arvid och hur söt kan man vara? Hans ögonen är helt bedorande.

Tiden flyger förbi fortare än någonsin och jag börjar känna mig aningen stressad över allt jag måste hinna innan skolans slut. Igår var jag med min älskade vän Sonja och vi fikade och pratade ut om alla våra tankar. Verkligen skönt. Vi har bestämt oss för att göra denna sommar till en av dom bästa och börja njuta av livet!

Imorgon funderar jag och Pie på att gå och se premiären av Tim Burton's Dark Shadows. Tror att den är väldigt bra och sjukt roligt. Sen är ju Johnny Depp med i den så det gör det ju värt att se den bara det. Har varken ork eller något mer att skriva nu. Så vi ses senare.



Jag saknar sommar, värme och bara ben. Men jag känner mig inte redo för att den ska komma.


Välkommen till världen Arvid.

Jag är nu världens stoltaste faster till en nyfödd snygging vid namn Arvid!!!
Idag kom en liten Arvid till världen och vi hälsar honom välkommen med massor massor av kärlek.  Jag har ännu inte träffat sötnosen, men sett bilder såklart. Jag kan inte vänta tills att få träffa honom imorgon eller på fredag. I'm so excited!
Fastrarna Sandra och jag med bästigaste Lilly. Som nu är stora lilly syster.

" So come over here and tell me what I wanna hear "

Hello!

Idag är en månad kvar till skolan slutar. Jag börjar få en aning panik. Tiden flyger förbi och jag hinner inte med! Hur fort har inte det sista året gått? Jag lääängtar till sommaren, men jag känner mig inte redo för att den ska komma. Så mycket kvar att göra. En sak kvar att göra som jag gånger ångra tills jag dör om jag inte gör den. Önskar att tiden kunde sakta ner lite.


Jag och min dösnygga kompis Linn för några veckor sedan.


Happy Birthday!

Hey!

Denna dag började sjukt bra! Såg precis att linda - www.lindaaaa.blogg.se -, hon är min är en av mina fovorit bloggare och hon är sjukligt duktig på att rita (check it out!), har kommeterat ett av mina inlägg där jag visade några skisser som jag gjorde på en tråkig lektion. Happy? YES!

" linda - drawings, clothes, pictures om " I can see the way, I see the way you look at me ":
åh gillar den första!!! älskar burton :) "


Anyway, idag fyller en mycket speciell person år. Hon har en underbar humor och är omtänksam, hon är även väääldigt retsam och ibland irriterande, hon älskar cowboys och lyssnar helst på Brad Paisley. Denna tjej betyder väldigt mycket för mig och vi har sjukt många roliga minnen tillsammans. Vi är båda beroende av bio och USA och vi tycker om att handla second hand. Denna tjej gör mig, oftast, mycket glad och hon är en person jag inte skulle överleva utan. Denna tjej är min syster. 









Grattis systra mi, hon leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!  

 


I think I love you, Toothless.

Hello!

Ray
i prinssessan och grodan på vara absolut bedårande. Men det är inget jämfört med Toothless i How to train your dragon. Holy f*ck vad söt den draken är!!! De leendet och dom ögona är magiska. Yes, detta är en tecknad figur. Men han var såå himla söt:



Hahaha, soo sweet. Se filmen, det är värt det bara för att få se Toothless le. Underbart bra film! Anyway, mitt bra humör håller i sig. JAg kände mig fullständigt lycklig när och gick ut från brorsans hus för att vandra in till mitt. Hade haft en lika underbar kväll som alltid med brorsan, Sofia, Lilly och syrran och när jag kommer ut är det solnedgång, lite små kyligt, man kan käna doften av regn och det var helt underbart. Sommaren är påväg.


" I remember trying not to stare, the night that I first met you "

Hi!
Nashville, oh my dear Nashville. Jag vill tillbaka till värme och cowboykillar. Jag har aldrig känt mig så hemma, någon annan plats än här på gården, som jag gjorde i Nashville. Allt kändes 100% rätt där, det är verkligen the place to be. Lukten av värme och blommor, country musiken och man får inte glömma cowboyhattar. Jag skulle utan tvekan kunna flytta dit. I'm deeply in love with that city.
Hi!
Nashville, oh my dear Nashville. Jag vill tillbaka till värme och cowboykillar. Jag har aldrig känt mig så hemma, någon annan plats än här på gården, som jag gjorde i Nashville. Allt kändes 100% rätt där, det är verkligen the place to be. Lukten av värme och blommor, country musiken och man får inte glömma cowboyhattar. Jag skulle utan tvekan kunna flytta dit. I'm deeply in love with that city.
You see, it's so beautiful there. God, i miss it. Hoppas verkligen att jag får åka dit igen.

" I know you talk about me all the time again and again "

Hey!

Jag har ju som ni säkert märket snabba vändingar mellan att må bra och dåligt. Pain in the ass kan jag säga att det är, men i can't help. Men jag har faktiskt mått riktigt bra de senaste dagarna. Jag har haft fullt upp och det har varit as roligt men framför allt skönt. Tre filmer på bio på fyra dagar, PARTY, jacuzzi-fest, donken och guitar hero är bra botemedel kan jag meddela. Jag vet inte varför jag låter mitt humör svänga så himla fort. Jag har de mest underbara vännerna man någonsin kan tänka sig, en familj som jag älskar med mer än hela mitt hjärta, det går bra i skolan och där finns även någon som får mitt hjärta att slå för många gånger på en och samma gång. Det är snart sommarlov, vilket är typ hur grymt som helst fast det är också med lite sorg jag kommer gå ur ettan. Jag ska sluta ångra saker och faktiskt göra de saker jag vill göra, måste bara finna modet till att göra dom. Why am I watching the time pass by, when this is the time of my life? Jag ska nu njuta av livet och alla dess stunder.
När jag gick ur nian, jag kan inte fatta att det snart är ett år sedan
Just det, i tisdags gick jag på bio med Simon och vi såg 21 Jump Street och satan i gatan va bra den va. Höll på att skratta ihjäl mig. Det var riktigt roligt, tack så jätte mycket Simon för den kvällen!

första maj tjugohundratolv

Hello!

Valborg igår blev inte riktigt enligt planerna, och folk som inte skulle lägga sig i gjorde det. Men det var roligt iallafall. Det är verkligen as härligt att träffa okända personer som bara är överdrivet underbart sociala och roliga. Jo, det var en helt okej kväll liksom.

Man kan inte säga annat än att denna dag är underbar! Solen sprudlar ut glädje på en molnfri himmel. Det är varmt, släkten är samlad och snart ska jag på bio för tredje gången sen i fredags.




 Två bilder från maj förra året


RSS 2.0