Där satt den!

Hejsan!

Jag måste ju uppdatera lite här om idol. Snacka om att jag hejar 100% på Jay. Han visar vart skåpet ska stå!  Jay Smith, Jay Smith! RÖSTA PÅ JAY!

Jag tänkte visa er lite fler bilder sen min farbrors 30års fest! Enjoy:


My sweet little Baraba-skön!


Utsikten över Sundsvall från hotellet


Nicklas och Sofia


Mammi and daddi


Persson och Maria


Garndma och sister


Och den misslyckade bilden

Jag: Haha, har riktigt gula tänder, vilket man ser bättre på stor bild + att jag ser naken ut!
Sandra: ja ni ner ju. Minner hit och dit. ;)
Mamma: fick en och annan dubbelhaka!

Älskar sånna bilder!

Underbaraste helgen på länge!


Love is in the air

Hejsan!

Eller jag kanske ska säga, love was in the air. Iallafall 2002 när A walk to remember spelades in med Mandy Moore och Shane West var det love. Vet ej om det var utanför bioduken, man jag vet helt säkert att det var på duken! Den filmen är absolut en av dom bästa kärleksfilmer som finns. Den får hjärtat att bulta och tårarna att rinna. Sångerna, skådespelarna, den hela är helt perfekt.

Och helt galet romantisk!

Photos from the movie:







Bilderna är inte dom bästa, men se filmen då förstår ni vad jag pratar om!

So freaking sweet, love it!


Jay Smith: "Jag är född redo!"

Hejsan!

Jag måste erkänna att jag tycker att det har varit med sjukt många bra i idol i år. Mycket rock! Vilket jag älskar!! Jag hejar lugnt på Jay Smith och Sassa. Love them.

Listen!

Orkar ni inte lyssna på båda, lyssna på Jay! Han är nog fan den bästa i idol någonsin!



Börjar med Sassa som sjunger Weak:




               sist och absolut bäst, Jay Smith sjunger Black Jesus. 


Vad tycker ni om årets idol, någon favorit?


"Another day without you with me. Is like a blade that cuts right through me."

Hejsan!

Här kommer att tråkigt inlägg med bara två outfits. Men tiden är knapp och blogg inspirationen liten. But Enjoy, I hope!

Outfit 1





Jeans - Bik Bok
T-shirt - Second Hand
Halsduk - Very old
Skinnjacka - Vero Moda
Twilght skor - Made by syster sandra  
Skärp - Second Hand och Marknad



Outfit 2







Kofta - Mammas
Kjol - Second Hand
Lilla strupbyxor - Ica maxi
Skor - H&M
Väska - Made by mami


Den perfekt 30-års presenten!

Hejsan!


Var detta en av dom bästa helger i mitt liv? Svar: JA!

I helgen fyllde min farbror, Stefan, 30 år. Grattis! Vi i släkten firade honom med zorbing, fyrhjuling, terräng jeep, spa, mat och Wallmans salonger. Helt underbart, hysteriskt roligt och otroligt mysigt.

Jag låter bilder och lite text tala:


Detta är min farbror Stefan


ZORBING!


Nu ska ni få se hur vi alla såg ut efter ett åk i denna boll! ;)


Farbror Stefan!


Syster Sandra!


Min bror flickvän Sofia!


Årets bild får Mattias stå för! Älskar glädjen i den!


Stefans kompis Persson!


Jag, Theres!


Mami!


Pappas kusin Patrik!


Broder!


Nu blir det lite terrängbil och fyrhjuling!










Lite bilder vi tog före maten i Döviken, där vi fjorde allt detta.








Min söta lille farmor


Syster!


PÅ KVÄLLEN BLEV DET DANSA!







Har aldrig dansat så mycket så länge, så som vi alla, 15 st, gjorde när vi såg på Wallmans. Alla av dom som var med från min släkt dansade. Mor som dotter, farmor som syster. Alla!

AMAZING!


Photos

Hejsan!

Ni som följt min blogg ett längre tag eller känner mej. Vet säkert att jag brukar stå modell åt min syrra när hon fotar. Förr la jag upp sånna bilder ofta, men det har liksom fösvunnit. Och nu tänkte jag vecka det till liv igen.

Jag brukar ha ett tema, ögon, close-up eller typ hel kropp. Men idag blir det blandat!

Har har vi tidigare "photo-inlägg", helkropp, eye, old, autumn, favorit.


Photo nr. 1: Creepy!


Photo nr .2: Golden


Photo nr 3: Summer


Photo nr 4: Bandage


Photo nr 5: Blow


Photo  nr 6: Rose


Photo nr 7: She

Modell: Jag, Theres Engberg.
Fotograf: Sandra - www.sandraengbergs.blogg.se


Sandra du är sjukt duktig och jag är dej tacksam för alla fotostunder vi haft/har! Thanks!


Walt Disney Classic nr 49.

Hejsan

Visst ni att jag är en Waly Disney Classic samlare. Filmer, böcker, pussel och musik. Allt går bra! Älskar stämningen i filmerna! Musiken, färgerna, karaktärena, historien, kärleken och allt är tecknat. Gjort för hand. Vilket gör det hela mycket bättre!

Idag såg jag den senaste av klassikerna, Prinsessan och Grodan. Gick för ett tag sen på bio. Älskar verkligen filmen. Helt underbar. Den innehåller allt som skapar den perfekta klassikern! Spännande, romantisk, rolig, mysig och får ögonen att vattnas. Jag skulle säga att denna är lite mer skruvad dock. Men mycket mycket fint gjord med music, bakrund, karaktärer och allt! Den är otroligt vacker!

Ett måste för er som gillar Disney Klassiker!







Min favorit karaktär får avsluta detta inlägg. Eldflugan Ray. Raymond.

Hejdå!


Fanart is freaking awsome!

Hejsan!

This is a story of a blog, who had a writer that never wrote. Poor little blog. Oh god, that's my blog! Yeah, sorry. Men jag är väldigt upptagen. Gym, bio, läxor, kalas, kompisar och familjen. Och mellan allt detta ska man få in lite sömn. Så tiden är liten. Men försöker.

Art mad by the fans är beautiful när det gäller typ Twilight. Men när det kommer till Green Day är dom helt knäppa och så underbara! LOVE - KÄRLEK - AMOR. Let's check it out!











Hahaha! Älskar verkligen bilderna på mina största idoler! Freaking fanny!

Alla dessa totalt ägande bilder kommer från den underbara sidan som heter www.DeviantART.com - Check i out! Där kan du hitta fanart på det mesta!

Hejdå!


If holding hands is to discrete. Let's Make out in the middle of the street.

Hejsan!

Bloggen ska få en liten dos av mitt liv nu. En uppdatering i mitt inte så inressant och stressiga liv. En onödig uppdatering helt enkelt.

* Skolan har börjat vilket suger. Läxor, läxor, läxor.

* Det är klamydiamåndag idag. God, why?

*
Jag är stressad och förkyld.

* Jag gick på bio igår med min syster och såg Goning the Distance. As  bra film som jag ska se på torsadg igen. See it, det är med Drew och Justin Long.

* Jag är ett nytt Hassle fan. Love his songs. Listen!

*
Jag ska se på the Hunting in Connecticut now! Yeah!


Måste tyvärr gå nu. Sorry för ett tråkigt inlägg bättre kommer snart!

Bye!


The Inception - Filmrecension

Hello!

Nu sitter jag här med Hanna och tänker göra en filmrecension på årets film, Inception.

Okej, vi börjar med handlingen. The Extractor, Dom Cobb, har fått ett svårt uppdrag då han ska försöka med den näst intill omöjliga uppgiften av att utföra en Inception. Det är när man går in i någon minne och planterar en idé medans dom drömmer. För att klara denna Inception måste Cobb skapa en dröm som är i en dröm som är i en dröm. Tre drömmar. Vilket gör detta updrag mycket svårt. Till sin hjälp har han blad annat the Point Man, Arthur, and  the Architect, Ariadne. Men det är inte bara uppgiften som är svår. Även Cobbs minne har sina nackdelar. Hans döde fru hemsöker hans drömmar.

Skådespel: Leonardo Di Caprio gör en utmärkt jobb som the Extractor, Cobb. Fast han har ju alltid varit en enastående skådespelare Så det var lite vad jag föreställt mej. Men en som fick mitt mitt hjärta att dansa tango är Joseph Gordon-Levitt som spelar the Point Man, Arthur. Han är helt magnificent. Oh my god. Som Hanna säger: Jag skulle kunna kolla på en film med bara han! Jag kan inte sätta fingret på vad han gör så sjukt bra. Men han är så perfekt, cool och helt amazing. And gorgeous. Det är något med han som får hjärtat att säga: MER! He rule the f*cking movie!

Kommentarer. Jag, Theres, säger: "Denna film är det bästa jag sett detta år. En av dom bästa jag någonsin sett. Sjukt snyggt gjord, spelad. Smart uppbyggd. Fängslande, spännade. Jag glömde bort att jag var på bio båda gångerna jag såg den. Ett måste i min filmsamling. Och ett måste för er som inte sett den. Den är lite komplicerad men det glömmer man bort, och andra gången förstår man allt."

Hanna säger: "Den äger fett!! När jag hade gått ut ur biosalongen, så ville jag se den igen, igen och igen!!! Och Arthur äger allt!  Filmen var jätte spännande när jag  såg den andra gången, för att min hjärna hängde inte med så mycket första gången. Den är väldigt komplicerad. Men den var skit bra första gången! Jag tyckte det fast jag inte fattade så mycket:P Se den för fan! :D"









Bye Bye!


Nostalgi

Hejsan!

Som alla vet ha ju Idol 2010 börjat. Kl. 8 varje kväll sitter jag som klistrad framför tv:n. Jag tycker att det har varit sjukt duktiga med i år. Jag har redan en favorit. Min music vikarie är nämligen med och har gått vidare. Martin Luthman heter han. Ni kan höra honom längre ner på detta inlägg oc´m ni känner för det. :D

Jag satt och tänkte tillbaka nu på vilka som varit mina favoriter genom åren. Nu tänkte jag visa dom, år efter år.


Börjar med Idol 2004:


Paul Lötberg - Like a bridge over troubled water.
"Jag kom ihåg att jag var helt galen i han. Jag hejade till 250% på han och blev jätte ledsen när han åkte ut. Satt inne hos farmor och började grina. Haha, då var jag nio år."


Idol 2005:
 
Sebastian Karlsson - Bad day
"Jag kom ihåg att jag inte hade någon riktig idol detta år. Men jag hejade på han genom hela. Och det är ju bara att erkänna att han är jäkligt bra. Hade glömt bort honom, nu ska han återupplivas i mina öron."

  
Idol 2006:


Sara Burnett - Forever Young
"Jag var helt tårögd och tagen efter att jag hört denna. Jag kommer ihåg det så så jävla mycket! Helt underbart. Älskar verkligen denna tjejs känsla. Hon och Linda gillade jag skarpt"


Idol 2007


Daniel Karlsson - Unchained Melody
"Jag hade ínte en någon som jag varit jätte big fan av förens denna alldels underbara kille kom och tog mitt hjärta med stor. Jag höll på att bryta ihop av sorg och förvåning när han åkte ut. Seriöst. Trodde jag aldrig. Han är en av dom bästa som någonsin varit med om inte den bästa. Han skulle egentligen ha varit på större ställen han var ju fan elit! Helt fantastisk. Fast sen kom ju denna kille..."


Idol 2008


Johan Palm - Free Falling
 "Sen kom Johan Palm och tog mitt hjärta, han tog och behållde det också. För han är så sjukt jävla bra i mina öron. Älskar han. Röstade varje vecka. Han är snygg, bäst, underbar, rolig, rockig. Allt som en kille ska vara."


Idol 2009


Calle Kristiansson - Walking in Memphis
"Calle är faktiskt den ända jag hejat på ända från första avsnittet. Älskar hans röst och han. Bly och söt. Jag gillar han sjukt mycket. Hans utväckling var underbar att se."


Idol 2010
För att höra min music vikarie, när han sjunger med sin coola röst. Helt underbart. Klicka här. 



Vad tycker ni? Någon egen favorit genom åren? Berätta!


I'm a creep, I'm a weirdo. What a hell am I doing here. I don't belong here.

Hejsan!

Som rubriken säger, så känner jag mej just nu. What a hell am I doing here?! School? What a fuck. Ja, det är så jag känner. Men posetivt Tessan, posetivt. Jag får tänka på Green Day, Twilight, The Baseballs, Johan Palm, Lord of the Rings, Edward Cullen, Harry Potter, Timo Räisänen. Se redan på bättre humör. Ja, nu ska jag sluta flumma och lägga in bilder på min outfit idag.






Haha, mitt ansikt och hår! xD


Klänning: Mammas Gamla Klänning
Skor: Din sko
Nitskärp: Second hand
Halsband: Blandat
Armband: Åhléns och mammas


So much more than just the movie

Hejsan!

A question. När du går på bio, är det bara för filmen du ska se? Mitt eget svar på den frågan är: Absolut inte! Varför jag som är ett toltalt bio freak, och flippar ur nu när jag bara gått på bio en gång i augusti och en gång nu i september, är det för själva "bio-känslan", kompisarna, skrattet, gemenskapen, godiset, folket, reklamen för filmer, att få poäng på mitt guldmedlems biokort, spännigen för vad som komma skall, se när lamporna slocknar, det höga ljudet, efter texten då man frågar: Vad tycker du? Jag skulle kunna rabbla upp en lista lång som Rapunzels hår om varför jag älskar att gå på bio. Det är so much more then just the movie. Så känner jag iallafall. Jag älskar bio

Kolla bara på bilderna jag och mina älskade kompisar Kim och Hanna tog i lördags när vi såg Inception, som föresten är ett måste att se någon gång. Sjukt jävla bra film. Årets film enligt mej.


That's me, Theres Engberg.


That's my amazing friend, Hanna André.


That's my lovely friend, Kim Kollberg.




En typ av outfit bild, Klänning: BikBok
Underkjol: Second Hand
Skor: Ohio
Skärp: Second Hand
Smycken: So many places















Rofl, haha, hanna! Älskar denna bild!


Vi är inte full normala. haha! Ja, det är sånt man också kan tillbringa tid att göra på en bio ;)

Hejdå!


50's rockabilly i topp class!

Hejsan!

Jag har varit väldigt upptagen sen skolan så bloggen får lida ett tag. Men i helgen har jag hjälpt på gården här  hemma och varit på bio med my dear friends Kim och Hanna. Men mer om det imorgon.


The baseballs är det bästa 50's rickabilly band vi har i världen. Dom gör covers på vår tids kändaste låtar som Umbrella, Hot'n'Cold och Pockerface. Och enligt mej blir det till något så mycket bättre! Dom har dom coolaste musicvideos in the world.

Men ta och lyssna och säg själv vad du tycker!










C O O L A   K I L L A R!


Inspiration: Daywithjen.blogg.se

Hejsan!

Den super coola bloggaren Jennilie - www.dayswithjen.blogg.se - har laggt upp bilder på läsares outfits. Hon la upp min för någon dag sen och då vill jag göra det samma för henne.

Här kommer en av hennes sjukt snygga outfits




"Skor - Köpta i Schweiz (145 kr)
Byxor - Gina Tricot (tror jag fick dem för 50 spänn)
Skjorta - Second hand (5 kr)
Sjal i håret - Second hand (65 kr)
Ringar från blandade ställen
BH - Lindex (25 kr!)"

Denna fina tjej har jämt sjukt snygga outfits och ger mej mycket inspiration. Ni kan läsa hennes alltid lika spännande blogg och följa  hennes outfits på hennes blogg. som är denna : www.dayswithjen.blogg.se


Jag älskar denna tuffa outfit. Jag har sett många som inte passar i trenden med att ha genomskinliga kläder, utan att det bara ser slampigt ut. Men Jennilie passar sjukt bra i det. Ser inte ett dugg konstigt ut, utan det ser bara jätte snyggt ut. och att matcha den annars svarta outfiten med ett par sjukt snygga vita skor är jätte snyggt!

Love it!


Once a year!

Hejsan!

I måndags var det skolfoto. Det ända kort på ett år då jag är 100% säker på att jag kommer att se helt knäpp ut. Jag och min klass gick lös med kameran och knäppte kort. Och jag tänkte visa några av dom.



Nr 1: Jag och Hanna


Nr 2: Yeah, that's me!


T-shirt: Köpt på The Baseballs konserten!
Byxor: Second Hand
Skor och Strumpor: H&M
Halsduk: Very Old
Väska: Second Hand
Nitskärp: Selånger marknad
Smycken: Blandat.


Nr 3: Hanna, is not mad but she looks ;)


Nr 4: My sweet class


Nr 5: Rochella och Jossan, so sweet!


Nr 6: Jag och söta My


Nr 7: Freaky Monday


Nr 8: Gud, so sweet! <3


Nr 9: Jonna och My!


Nr 10: Oscar, My och Mattson


Nr 11: Haha, Börje och Bengan! :D


RSS 2.0