" Can we bring yesterday back around "

 
All that it takes one more chance
Don't let our last kiss be our last
Give me tonight and I'll show you

I know everything changes
All the cities and faces
But I know how I feel about you

I'm in war with myshelf.

Hejsan!
 
Ska jag göra det jag vet är rätt att göra eller ska jag göra det jag vill göra även fast det är fel?
 
I förrgår blev det myslunch med mina BFF's. Biteline, catch up på de senaste händelserna (det har hänt mycket) och fullständig njutning av livet. På kvällen blev det en spelkväll full av skratt med några av tjejgänget. Hahah. Underbart.
 
Igår blev det en helkväll med sleep over med Ewa. Det var super nice att träffa henne. Det var jätte länge sedan vi två gjorde något själv tillsammans.
 
Det går tyvärr inte att lägga upp bilder, så denna gång för det bara bli ett text-inlägg.

" I'm walking on air, whenever you´re near. Don't you know? "

" Everytime you smile, i die for a while. Don´t you know?  
I'm walking on air, whenever you´re near. Don´t you know? 
I look into your eyes, you give me blue skies. Don´t you know? "
 

Thank you!

Idag tog jag ett steg längre in i livet, ett stort hopp närmare att bli myndig och en lite snurr mot att bli vuxen. Idag fyllde jag 17år.
 
Den här dagen har varit fruktansvärt bra och jag rådiggar livet just nu. Jag känner sjukt mycket käärlek till min familj, mina vänner och min släkt. Presenterna var perfekta, maten grym, tårtan unde ha varit bättre men never mind och sällskapet ägde. Jag är så sjukligt tacksam för alla det undertbart söta, fina och bästigaste grattishälsningarna jag fått. Puss på er! Kim, jag tror nästan att din var bäst. Du fick mig att le så att kinderna värkte!
 
 
Är jag kompis med en dvärg eller är jag än jätte?
 
Mer bilder kommer att komma snart. Men nu ska jag sooova!

Happy Birthday to Me

Today is my 17th birthday, and I'm going have a fucking great time.
 
Ett fyrfaldingt leve för mig som fyller 17 år idag.
Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra HURRA!
 
 

" I'm not a girl, not yet a woman "

Hejsan!
 
Idag samlade jag och Hanna massor av vuxenpoäng när vi var och städa, klippte gräset och fixade inför min födelsedag imorgon i mitt framtida hem. Vi hade det så kul och det var så fruktansvärt varmt! Jag känner verkligen att den här sommaren har jag blivit äldre och ansvarsfullare. Det var så skönt att vara själv, med pie, i mitt soon to be (eller jag om nått år) home. Älskar det huset så mycket.
 
 
***
You make me smile like nobody else. 
*** 

" Don't let our last kiss to be our last "

Hejsan!
 
Holy crap, läsarna sjunker snabbare än Titanic om man inte bloggar på nå dagar. Anyway, I'm back. Skara Sommarland var hur kul som helst. Jag har varit där flera gånger förut, och det har alltid varit dåligt väder när jag varit där. Så man får skylla sig själv lite eftersom att jag var förkyld redan innan.
 
Nu blir det snart lunch med två av mina underbaraste kompisar, Längtat. Sen ikväll har jag och Simon planerat in en liten skräckfilmskväll. Så bjöd in några av våra skräckfilms kollande kompisar och jag hoppas det kommer bli läskigt mysigt.
 
 Två bilderfrån Stockholmsresan. Mer kommer senare!
 

" Do, Do, Do! What you wanna do. Don´t think twice, do! "

Hello!
 
Nu ska jag snart ta tåget med syrran ner till Örebro. Sen möter vi upp mamma och pappa och drar till Skara för att spendera hela lördagen på skarasommarland. Det kommer bli pretty awesome. Så nu ska jag städa klart, klippa gräset och duscha innan jag drar in till stan klockan två.
 
Hoppas alla ni får en jättebra helg, I will!
 
 Jag och Pie på nyårsafton.

" When he walks into the room. I stop and stare. I'm paralyzed. "

Hey!
 
Igår blev det en riktigt mysigt kväll. Simon, Niklas och Olivia joinade också. Så efter att vi myst i hamnen så blev det filmkväll. Dock kunde vi inte bestämma oss om filmerna, så vi delade upp oss. Olivia, jag, Simon och Niklas gömde oss till en skräckfilm. Insidious. Fy fan vad jag blev rädd. Speciellt när sötaste Linn öppnar dörren mitt i den mest spännande scenen. Klockrent.
 
Jag och min tvilling i killformat, pappa. Denna bild är också flera år gammal. Jag är nog runt 13-14 någonstrans  där. Jag älskkar att kolla igen bilder från förr. Så mycket minnen! Men nu ska jag packa tills imorgon. See u.

" But if you never try you'll never know. "

Hejsan!
 
Nej, jag tyckte inte alls synd om mig själv i förra inlägget. Hahah, man ska aldrig lyssna på Coldplay's fix you och One Republic's apologize om man är ledsen, speciellt inte om man blandar in lite kärlek i den mixen också. Resultatet blir tårar. Men nu är det bättre igen. Jag pratade med Sofia och fick en mer vuxen syn på det hela och sen har jag helt enkelt börjat (sakta men säkert) gått vidare. Jag ska se det ljusa i det hela och jag ska vara glad över det vi hade och att saker blev som dom blev innan det tog slut.Plus att slutet är ju faktiskt ganska sött.
 
Denna dag blev inte riktigt som jag tänkte mig. Men som tur är har man ju Ewa och Sonja som tycker om att hänga i hamnen, så jag hängde med dom ett tag och pratade om allt och absolut ingenting. Stekte i solen, åt glass och bara njöt av ledigheten. Nu blir det grillat till middag och ikväll ska jag va med Hanna och Linn, sen vet man aldrig om en liten Julia också kanske hänger med. Hoppas.
 
Jag, syrran och Lilly alldeles nyss. Snygg blid i webcamen, hahah.

" Do you remember how it all began. It just seemed like heaven... "

" ...so why did it end? "

That's my question. Why did you do that to me? Didn't it mean anything to you, was it all a lie? I can't bring myshelf to accept the fact that you did that. How could you? I serioulsy don't understand. Everything feelt so good when you where around, like nothing could go wrong. I will never forget how you put your arms around me that very first time. Netiher our first kiss. I'm glad of the time that we had, but I will never understand why you did that. Don't I deserves an answer after everything we been trough? I want to know why.
 
Me, myshelf and I, for what feels like a hundred years ago. I think I'm like 14. 

" Oh love, oh love. Won't you rain on me tonight "

Hejsan!
 
Solen skiner på en lite lätt molnig himel här i Sundsvall. Äntligen. Det är många som drar till stranden för första gången idag och jag är så avundsjuk. Själv är man hemma och fixa och trixar lite innan jag ska dra och äta med Julia på stan och sen ska vi och Hanna gå och se Ice Age 4. Hoppas nu verkligen att den är bra! Det är lite skönt att bara ta det lungt nu eftersom att de senaste dagarna har varit ganska fullproppade med saker att göra, vilket är jätteroligt, Men man blir ju en aning trött. Sen drar jag ju ner till Skara nu på freda med systa mi. Det kommer bli grymt. 
 
  

Premiere: Green Day's 'Power-Pop' New Single, 'Oh Love'

Green Day's första singel från deras nya plattor har nu släppts, Oh Love. Fy fan vad bra. Green Day fortsätter äga allt. Men nu gör det typ ont att det bara är juli, jag vill att det ska bli september. I.CAN'T.WAIT.
 
 
 
***
 
Kim Kollberg, min älskade vän. Jag vill att du ska veta att jag finns här för dig nu i dessa jobbiga tider. Mina tankar är hos dig <3

Gatufesten 2012 - Photos (part II)

 
Sundsvalls Gatufest 2012 

" And who needs a boyfriend, I've got my girlfriends. And when we get together, The summer never ends "

Hey!
 
Nu är jag hemma igen efter en extremt rolig men alldeles för kort helg men några av mina näsrmaste kompisar Kim, Hanna, Linn, Julia och Kajsa. Så grymt jävla kul har jag haft, mina kompisar är så fruktansvärt roliga. Kajsa, jag säger bara: " Jag hör min röst! " Gröna Lund, shopping, skratt, prat och sex ovanligt inte virriga tonårstjejer.
 

Hey ho, let's go!

Nu drar jag och några av mina most beloved kompisar till stockholm. See u.

Mr and Mrs Hulinder ♥

Hejsan!
 
Nu har min släkt tappat en engbergare, och thank god det är ingen som har dött, utan igår gifte sig min pappas kusin Maria, som nu heter Hulinder. Jag önskar er all lycka och kärlek. Ni är så söta. Dom hade ett "hemligt" bröllop. Det var bara brudparet Maria och Mathias (såklart), vittnena Jens och Polly, som är en kille som bara kallas Polly, och jag som sminkade Maria och var fotograf. Bilderna kommer ni inte kunna se än. Men dom kommer i senare. Efter en kort men mycket mysig vigsel,  typ mitt i skogen i Jämtland, blev det fisketävling men det primäravaleti vår båt vara inte att fiska direkt, haha, vi fick inte en enda fisk.
 
Sen lite senare på kvällen gick jag, Jens och Polly och festade lite i den pyttelilla bar eller vad man ska kalla det dom hade, men fy fan vad kul vi hade. Jag hade aldrig träffat dom killarna förut, men dom var typ köng. Som vi skrattade, sjöng till livebandet och pratade (både med varandra, såklart, och med fulla randoms). Haha, den där kvällen total gjorde min vecka. Dom var ju bara för störtsköna. Idag är jag dock helt slut och vill bara sova. Men nu ska jag packa klart för imorgon drar jag och några av mina älskade vänner till stockholm!! Det är mycket på g just nu och snabba byten mella allt, men det är så jävla värt det!
 
***
 
VIsst fick jag en snygg fläskläpp under Gatufesten? Så glad att den är borta, var inte allt för skönt efter som att jag har tandställning också. Hahah.
 
 
Sötaste Kajsa, Hanna och Borgen!
 
 

Dear Sandra Engberg,

Hey!
 
Jag är inte hemma för tillfället, så jag kommer inte lägga upp fler Gatufesten bilder fören på fredag. Men sånt är livet.
 
Nu vill jag passa på att säga till systra mi att du är bara för bäst. Du må reta mig till döds, vara fruktansvärt irriterande när du vill och ibland en aning aggresiv. Men du är även super mega rolig, ärlig och finns alltid där för mig. Så försök att komma ihåg att jag faktiskt tycker om dig, de gånger vi skriker åt varandra. De må vara svårt att se då, men det gör jag. Tack för att finns!
 

http://teenagerposts.tumblr.com/

 
Hanna André, denna är till dig. Så jälva typsikt oss:
 
Och mamma, denna är till dig. Denna är ännu klockrenare:

Gatufesten 2012 - Photos (part I)

På andra bilden ska jag och Julia åka No limit och då träffade vi två killer som vi åkte med. Dom var as roliga och det är så kul att möta folk sådär. På näst sista bilden fick jag världens längsta kram av Melody Club sångaren kristofer. Cosy.

Gatufesten 2012 - 5 juli 2012 ♥

Hejsan!
 
Ni börjar antagligen bli kanske less på mitt gatufesten prat just nu eller hur? Men ni kommer tyvärr behäva stå ut med det ett tag till, för det har varit så roligt och så mycket har hänt och jag vill minnas allt så jag skriver det här. Grymt.
 
Torsdagen i mitt hjärta förevigt. Seriöst en av de bästa dagarna i mitt liv. Melody Club (bästa konserten like  ever), underbara kompisar, Thin Lizzy, mycket folk, partyhumör, och Rival Sons (mysigaste konserten ever), syrran och hennes kompisar allt som behövs för en perfekt kväll. Kvällen kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt heller. Fast jag måste erkänna att alla dem här kvällarna har haft ett överraskande slut.
 
 
 
 
Bilder av Sandra Engberg.
 
Jag har inte hunnit fixa till bilderna än så dom kommer nog ikväll eller imorgon. Vi har dock inte tagit vidare mycket bilder märkte jag nu när jag kollade igen kameran, haha. Vi hade fullt upp med att ta vara på allt det roliga! 

Gatufesten 2012 - day 4 of 4

Hejsan!
 
Nu är det slut. Jag väntat ett år på dessa fyra dagar och nu är dom över. Jag har ont i hela kroppen, en fläskläpp som bara växer och ett hår som mer än omöjligt att kamma ut. Men det är så det ska vara efter en awesome gatufesten helg. Jag har haft så sjukt jävla kul och det var mycket som hjända som jag aldrig trodde skulle hända och oh my är jag glad att dom hände. Men torsdagen var fortfarande bästa dagen. För den dagen var asså helt perfekt!
 
Hahaha, är allt jag säger om igår. Inget gick som planerat för mig, vilket jag tycker är väldigt synd för jag önskar verkligen att det skulle ha blivit så. Allt hade perfekt då. Men sjukt nog så blev det faktiskt jävligt bra iallafall och jag är surprised av mig själv. Sean Paul varken såg jag eller hörde jag så mycket av, men det var så sjukt mycket folk att det gick inte att stå still för att man bara knuffades omkring. Fast det är ju åter igen så det ska vara. Norlie & KKV var faktiskt väldigt bra, men KKV's blick och självsäkerhet fick mig att bara ville dö av pinsamhet. Vilken fjant. Men annars var dom väldigt bra. Hoffmaestro var så jävla kul, jag och Hanna bara dansa loss!
 
Tack så jätte mycket mina underbaraste tjejer för en oförglömlig gatufesten helg.
 
Nu ska jag få ordning på mig själv, sen så kommer mer bilder  och mer detaljer.

Gatufesten 2012 - day 3 of 4

Hejsan!
 
Shit, day 3, det är snart slut!! Varför? jag har längat ett år på det här ju, sen tar det slut så himla snabbt. Idag hade jag det jätte roligt. Inte riktigt lika bra som igår, men artisterna var inte lika bra, jag var lite depp över ett beslut jag ångrar fast den sista minuten av kvällen gjorde typ hela min kväll. Vi girls blev uppdelade två och två för vi råkade tappa bort varandra under svenkska björnstammen. Jag och Kim hade dock väldigt kul och träffade på många trevliga fulla killar! Nu orkar jag inte sitta här längre, extremt trött, får skriva mer imorgon!
 
Jag och Kimman innan den svenska björnstammen, Fy fan vad folk det var!

Happy Birthday,

Nicklas och Melody Club!
 
Meldoy Club fyller tio år iår. Woho! Nu sitter jag här och lyssnar på paralyzed och bara njuter av alla minnen från igår. Melody Club hade lätt den bästa konserten av alla på gatufesten. Så jävla grymt. Men det blev inte mycket sömn inatt, somnade vid 5 och vaknade 9, så jag måste vila ut mig nu innan kvällen drar igång igen och jag kommer var igång som fan igen! 
 
 
 

Idag fyller även min älskade bror, Nicklas, 25 år och det blir fika och grilling innan gatufesten. Ett stort STORT grattis till bästa brorsan i världen. Han leve hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!
 

Gatufesten 2012 - day 2 of 4

Hejsan!
 
High on life är vad jag är just nu, är helt borta i huvudet av lycka. Gårdagen ägde allt, förutom denna kväll. För det här är kanske en av de bästa kvällarna jag någonsin haft. Fy fan, det finns typ inget som skulle ha kunnat gjort denna kväll bättre. Om jag hade tänkte ut i huvudet innan hur den perfekta kvällen skulle ha varit, hade den inte varit bättre. Jag trodde aldrig att det skulle sluta som den gjorde, men jag är glad att den slutade så.
 
Måste också säga att Melody Club bara total ägde ut alla andra artister, fy satan vad jävla inihelvete bra dom var!! Ursäkta mina svordomar. Det var typ ingen publik. Men jag, Hanna och Jossan var trogna fans och skrek, jublade, sjöng och hoppade, vi var också typ ensamma om att göra det, och fyllde ut tomrummet för de andra. Det var helt jävla magiskt. Vi var också de första som dom sjung sin nya singel paralyzed för. Stolta! Jag och hanna fick varsitt plektrum av dom. Sen fick vi träffa Kristofer, vi pratade dock blav jag starstrucked och sa typ ni är så jävla bäst sju gånger, hehe, jag fick typ världens längsta kram och vi tog lite bilder. Jag är så jävla underbart kär i dom.
 
 

Gatufesten 2012 - day 1 of 4

Hey!
 
Fy fan vad gymt! Jag älskar det här. Jag är på sånt jävla toppen grymt humör just nu. Vill bara att livet ska fortsätta föralltid som den varit idag. Första dagen är avklarad och det går att ha askul även fast man inte tycker om banden som spelar, det är bara att dansa och låtas. Det var rix fm festival och det vara bara dead by april jag tyckte om, märkte dock att Ed Sheeran faktiskt var väldigt bra. Sen gjorde åkte jag och simon break dance och det är typ det roligtste som finns! Jag känner att det här inlägget är väligt fucked up och har typ ingen sammanhållning. Men vad gör det? 
 
Kim, jag, Linn, Kajsa och Julia idag. Mina älskade kompisar.
 
Imorgon är det day 2 och jag är mer är jävligt pepp!  

Varning: Du kan bli chokad.

Hejsan!
 
Håll i hatten nu mina kära vänner:
 
 
Ja, det är jag som rider Hanna. Jag känner mig lite stolt över att jag sitter på Gubbens rygg helt själv utan att syrran håller i han. Ja, jag bor på en bondgård och tycker inte rikigt om hästar. Jag tycker dom är lite läskig. Jag tror att det där var tredje gången jag red sen vi fick han för ett år sedan. Haha.

" Take it or leave it. You'd better believe it "

Hejsan!
 
Jag önskar att jag hade ett mer spontant liv, för finns det nå bättre än spontana kvällar? Man har inga förväntningar och det kan bara bli bättre, förhoppningsvis. Idag var en sådan kväll. Syrran frågade om jag ville hänga med till stan och ta en sneak peak på Gatufesten innan den drar igång på riktigt imorgon, och javisst! Det blev hur trevligt som helst. Kvällssol, trevlig syrra, underbara minnen och karuseller.Jag, brorsan och hans kompis åkte no limit, den gick uppochner, hit och dit och fan vad kul det var!
 
Imorgon smäller det på riktigt och en helga av soooooo muuuuch fuuuun drar igång. I can't wait!
 
 
Bilder från Gatufesten för två år sedan
   

Gatufesten - en dag kvar

Hejsan!
 
Solen skiner, jag är på toppen humör, gatufesten musiken spelas för fullt i mina högtalare. Imorgon smäller det och det är dag 1 på gatufesten. Awesome. Jag har lärt mig att Hoffmaestro har den bästa "festivallåten", the Strom, kommer bli så j*vla grymt att den live! Jag har bytt åsiktom vilken låt som är Melody Clubs bästa låt för det är ju helt klart Killing a boy. Love it!
 
 

Steve-O, the star of Jackass

Hejsan!
 
Jag absolut älskar Jackass, det är så jävla roligt. Jag har sett Jackass 3D tre gånger den senaste veckan. Jag dör av skratt. Men jag har fått en stor crush på Steve-O, han är så underbart jävla söt. Speciellt nu efter att han blivit sober. Helt fucking freaking adorable.
 
 
Två bilder på Steve-O och Johnny Knoxville.
 
Steve-O, I think I love you, haha!
 

" She's nobodys angel, she's nobody, nobodys angel "

 " Tja bloggen, det är the fantastic Hanna här!
Idag tänker jag berätta om höjdpunkten på den här veckan är, jo om inte GATUFESTEN! ALLA som inte har varit på gatufesten måste komma for fuck sake! Men iaf så har jag och Tessi suttit och nördat låtarna som ska spelas.. både de dåliga och de bra så att vi kan sjunga som bara den till kvällarnas låtar. T.ex. har vi tränat på låtarna till Melody Club, Norlie och KKV, Svenska Björnstammen osv u KNOW! Aja, just nu bestämmer Tess dagens outfit för femtionde gången idag.. ojojoj detta är svåra och viktiga val! ;) Yupp Yupp aja nu ska jag överräcka skrivandet till själva bloggaren: Theres, så slipper ni höra mer av mitt babbel..
 
Puss Puss till er alla följare, I love U all :* /Hanna "
 
 
Bilder från förra på Gatufesten. Hell Yeah!!
 
Tack min ständigt överdrivande kompis Hanna. Mycket vackert. Nu ska vi fortsätta att preppa preppa och preppa inför en könglig helg!!!
 
 
 
 
 

" I text a postcard, sent to you. Did it go through? "

Hello!
 
I fredags var jag med Sonja. Har har verkligen saknat den tösen. Vi var båda väldigt trötta vilket kan leda till väldigt mycket skratt. Så nu har vi nog förlängt våra liv med några år. Det blev en sleep-over och massor med film, eftersom att det här skitvädret är inte mycket att skryta om. Shutter Island, Chasing Libarty och Jackass the movie, det blir inte mycket bättre än så.
 
Lördagen var en helt perfekt dag. Jag och Sonja sov ut och sen tog vi det lungt till en film och bra myste på. Sonja drog hem och tre timmar senare möttes vi igen, dock då hemma hos Kajsa. Det blev en myskväll som hette duga. Jag vet att jag skriver det här hela tiden, men jag älskar mina kompisar nå så sjukt! Tacos, praaaaat, prepp inför gatufesten och filmmys. Hell yeah.
 
 
Jag och Kimsen på avslutningsdagen.

Midsommar - Photos

Oh my god vad läsarna sjunker... Shit. Måste nog ta och skärpa mig och börja blogga lite mer.. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0