Ocsar.

Hi

Jag som skulle se oscarsgalan nu inatt, men vi har inte kanalen på TV och det går inte att se på datorn. För jag har inte Adobe Flash blabla Player och jag bor inte i USA. Aja, lite synd. Ville se i år, men jag får hålla mig uppdaterad på annat sett. Någon som vet om det sänds i repris, isåfall när och vart? :)


Breaking Up


The Arks sista stora TV-framträdande. Melodifestivalen deltävling 4, Malmö.
 26 fabruari 2011.


Jag är djupt ledsen är detta och, fan, varför? Man säger ju att man ska sluta när det går som bäst. Men varför? Dom är ju grymma. Finns det något band som är bättre än dom live? Varje låt dom dom spelar är en hit.

Jag såg dom här på Sundsvalls Gatufest i sommras, och hade förhoppningen om att se dom i år igen. Men icke. Dom kommer hit till Sundsvall igen i April, men fuck jag missar dom då för då är jag i USA. Jag är självklart överlycklig över att jag ska dit. Men dom skulle eftersom att dom ändrade spelningen från 11 Mars till April så missar jag deras sista spelning här. Det tillför en tår i ögat. Känslan på deras konserter är fantastisk. 

Fan ni är Sveriges bästa band, och nu är det slut.
Jag vet att det inte är fören till sommaren dom slutar. Men Det närmars sig sorligt nog slutet. Fan..

Jag älskar er förevigt The Ark.


What a fuck.


Melodifestivalen var inte bra denna gång. The Ark, mitt älskade The Ark gjorde sitt sista uppträdande och Melody Club gick inte vidare...


Tattoos - Birds





















Me Like. Me Want.


It's like a dream, no end and no beginning

Hejsan!

Idag fyller min kompis John år så jag vill passa på att hälsa Grattis till honom. Hoppas du haft en bra födelsedag, HAPPY BIRTHDAY! :)

Jag har inte något mer att säga, så jag tänkte visa några bilder från skolan och mina underbara kompisar.


Emelie, Frida, Jag och Kim


Kim, Linn och Ewa


Min kompisar det här ;)
Från vänster: Emelie, bakom henne står Ewa, Sonja, Kim, bakom kim är Petter, Hanna, Kajsa, bakom kajsa är Patrik, Frida, Olivia och Linn.



Bilderna är från Olivias kamera, tror jag.


Veckans klipp för Disney XD: Phineas och Ferb - Little Brothers

Hejsan!

Här kommer ett mycket försenat "Veckans Klipp" från Disney XD. Sorry. Anyway jag ska nu med glädje presentera i sammarbete med Disney XD ett väldigt sött klipp från serien Phineas and Ferb.


Phineas och Ferb - Little Brothers


Det är absolut sevärt, so I hope you will check it out.


Mer intresserad? check out : http://youtube.com/disneyxdse


MVH jag och Disney XD


Inspiration


Foton: H&M, Acne, Forever21, Lookbook.
Collage by my.


Fullt upp nu för tiden, så det blir bra ett sånt här tråkigt inlägg idag. Sorry.


And than if you can't remember...

"Keep smilin'
Keep shinin'

Knowin' you can always count on me
for sure
that's what friends are for

In good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for"


This is a big I LOVE YOU to all my lovely friends. För att ni alltid är där för mej och hjälper mig, och får mej att skratta när allt är jobbigt!







Ni vet att jag älskar er även om inte alla är med på bild. Ni får vara med nästa gång ;)


Burlesque - Årets snyggaste film!

Hejsan!

Igår gick jag, Kim och Hanna på bio och såg Burlesque! Vilken succé. Christina Aguilera är perfect and smoking hot. Cher är enastående. Även Cam Gigandet did a pretty damn good work. Jag tycker inte om han eller tycker han är snygg i varken Twilight eller The O.C. Men i Burlesque är han faktiskt, jag måste erkänna, riktigt snygg.

Jag tycker att Burlesque är en ny version av Coyote Ugly. Båda handlar om en tjej som flyttar för att hon vill ha en karriär inom sång, och hon börjar jobba på en dans klubb. Hennes lägenhet blir blundrad, och hon hittar en låtskrivande kille.

Även fast dom är så lika är det ändå en stor skillnad på dom, jag älsat båda filmerna. Men Burlesque är en av dom bästa filmer jag sett. Den var så vacker, välspelad och hilarious.

Den är fram för allt skit snygg, hela filmen. Kläder, danser, sånger och skådispelare. Christina är ju grymt snygg och otroligt duktig på att sjunga.


















Ladies and gentlemen...

Hi!

Today isn't a random day, today ia a day to remember! It's  BIG day, Y'know. It's the day we all been waiting for. Or at least we all who is a fan of the punk/rock band Green Day! Today is the worlds hottest man, Billie Joe Armstrongs, birthday, and that's worth celebrating, Y'know! 

I'm a huge fan of Green Day and I have a big crush on Billie Joe so I will celebrate alll day long! Now i think we all should say a big HAPPY BITRHDAY to him!

HAPPY BIRTHDAY, BILLIE JOE.
I LOVE YOU.



 

Hey-Hoy, Let's go!


"High up above or down below, when you're too in love to let it go"

Hejsan!

Jag har en fråga
. Inte för att vara dum, eller elak. Men varför får man mindre kommentarer ju fler läsare man får? Jag har fått lite fler läsare på sista tiden, men kommentarerna har helt slutat. Why? Inte alls för att vara elak och självisk. Det blev så här förut en gång också. Nu menar jag inte att alla ska börja kommentera, bara för att jag skrev såhär. Ni ska inte heller tro värsta skumt och att jag är beroende av kommentarer, jag är bara nyfiken. Vill ni att man ska skriva om något speciellt? Säg gärna till. Jag vill att ni ska tycka det är intressant att läsa.

Anyway, har inte mycket mer att säga. Visar en av mina favorit klipp med en av mina favorit låtar från en av mina favorit serier. The O.C. Näst sista av snittet på season 3. Låten heter fix you och sjungs av Coldplay.

Seriously, watch this. Tjärlek.


Ps. lyssna extra på låten. Texten är underbarast:

"When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?

Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

High up above or down below
when you're too in love to let it go
but If you never try you'll never know
Just what your worth

Lights will guide you home
and ignite your bones
And I will try to fix you

Tears streaming down your face
When you lose something you cannot replace
Tears streaming down your face and I

Tears streaming down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you"




Happy Vanentine!

Hejsan!

Vill bara passa på att säga grattis till alla hjärtansdag. Vet att men inte säger så, men det låter kul ;)





Ursäkta för den fulaste redigering som jag någosin gjort. Men don't have much time.


Föresten, grattis Anton! Han fyller 16 år dag! Hipp hipp hurra hurra hurra hurra!


Sprid lite kärlek idag!


You're on my heart just like a tattoo, Just like a tattoo, I'll always have you

Hejsan!

Jag, systra mi och broder min ska förmodligen göra en syskon tatuering, ett ankare. Så jag har funderat på vilken plats jag vill ha den. Foten, bakom örat eller på sidan av handen är några ställen jag tycker verkar bra. Vill att den ska synas men inte för mycket. Ska vara något litet. Jag älskar tattoos men är rädd att jag ångrar mej om jag gör något stort.

Hittade lite bilder på Tattoologist.com och Google som jag tyckte var riktigt nice.

  














Daniel Karlsson i Melodifestivalen deltävling 2

Hejsan!

2007 blev jag för första galen i en som var med i Idol. Asså riktigt galen, började röst och sånt. Jag blev helt kär första gången Daniel Karlsson öppnade munnen och började sjunga, "Unchained Melody". Så jävla bra. Sen åkte han ut och vad ledsen jag blev...

Men nu är det slut på sorgsenheten. Idag är han med i Melodifestivalen under namnet The Moniker. Asså fan vad nice. Låten har han skrivit själv och heter OH MY GOD!, vilket var den reaktion jag fick när jag läste det.

Usel kavlité på videorna, men detta var mina favorit framträdanden av han. Jag hade gåshud och ,gah, det finns inga ord för hur bra Your the voice är!

Lyssna på Your the voice  HÄR!!!! Det är värt det!!



Good Luck tonight, the Moniker!


Happy Birthday!

Hejsan!

Här kommer en lite se grattis hälsning till mi padre. Igår, 11 feb, fyllde han 45 år, men jag har inte haft tid innan att blogga. Jag fixade nämligen allt till festen, okej, typ 95%. Systra mi gjorde köttfärs. ;)

Stor GRATTIS till dig daddy! Hipp hipp hurra hurra hurra HURRA!




Vad får dig att brinna?

Hejsan!

Nu kommer det ett sånt här knäppt inlägg när jag kommer att tänka mina knasiga tankar här på bloggen. Eftersom att jag går i nian har jag haft nationella prov i svenka denna vecka. Temat är eld och lågor och det slog mej när jag satt och pratade med mina kompisar My och Jossan, alla vi hade olika tankar om vad eld och lågor betyder. 
 
My tänkte att det var att man brinner för att man är förbannad, jag tänkte att man brinner för något och Jossan tänkte att man brinner för någon. Det är roligt att man ska ha olika uppfattningar om samma sak.

Idag skulle vi ha en skriv uppgift. Man fick välja bland fya och jag vet många som valde samma som mej, det var en enkel sak fammande kärlek. Men alla tänkte vi olika, tycker det är lite coolt.

Sedan läste jag Kenzas blogg och gick in på kategorin  "Tokio Hotel live"  hon brinner för dom lika mycket som jag brinner för Green Day. Det är en härlig känsla att vara helt galen i något. När man inte bryr sig om man beter sig som en lite tönt. Jag är så med ganska många saker, jag har mina perioder. Men de två som ständigt håller i sig, Twilight och Green Day. Green Day tänder lågorna i mitt hjärta. Det är obeskrivligt vad mycket man kan älska ett band.





Hahaha, ja det är bara killar på bilden. Men vissa av dom representerar en film eller låt. Andra är bara snygga.


Vad brinner du för, finns det något du är galen i?
Berätta gärna.


Set up high I'm strong enough to take these dreams, And make them mine

Hejsan!

Memories. Lovely memories. Jay Smith. Idol. Tjärlek.




"Who I am, who I'm not and who I wanna be"

Hejsan!

Igår hade jag en underbar dag med min lilla söta och underbara Lilly Vanilly (brorsdotter) sedan gick jag in och kollade på en massa kärlek. Brokeback Mountain, The O.C and The Holiday.

Måste säga att Brokeback Mountain är ett mästerverk. De må vara för många äckliga gay sex scener, men den är vackert filmad, miljön är otrolig. Handligen är fin, fast för mej skulle det gärna kunna handla om en romas med det motsatta könet. Men jag måste säga att jag älskar den, fast samtidigt äcklar mej, två jättekänd vuxna snygga killar, oh gud, vill inte förklara. Just see it! Ska själv se den nu,igen.

Sen The O.C, finns det något att säga. Det är fruktansvärt roligt, sött och underbart. "Helt fucking amazing!"

Sist men inte minst, the Holiday. Absolut en av de bästa love storys som finnas. Den är mysig, vacker och har en där känslan som får hjärtat att, ah, går inte att berskirva. Den är så underbar och romantisk. Har känslan som fattas i den flesta kärleks komedierna.

Brokeback Mountain:



Color of the wind



Foto - Photoshop - Illustrator : Sandra
Model: Me 


Veckans klipp för Disney XD: Musse Pigg - Dance Party (Musikvideo)

Hejsan!

Jag ska presentera en Musse Pigg musikvideo till låtern, I gotta feeling, i sammarbete med Disney XD. Som sagt det kommer ju att ramla in några Disney inlägg emellan åt, och det är för att jag har ett samarbete med Disney XD


Musse Pigg - Dance Party (musikvideo)



Jag tycker personligen att detta klipp är super sött. Musse och hans vänner i en morden tappning. Väldigt sött. Absolut sevärd.
Jag är ju dock en sådan person som älskar Disney klassiker. Men check it out, very cute.

Besök även Disney XD's youtubesida för fler klipp: http://youtube.com/disneyxdse


the amazing 50's

Hejsan!

I måndags fick jag reda på att jag skulle redovisa en text på Eng redan samma onsdag. Så jag fick sätta mej ner och akutskriva en text. Jag valde att skriva om the 50's. För jag älskar att som har mer 50-talet att göra. Kläder, music, känslan. Allt var så perfekt.







Pretty Damn Awesome!

Hello!

Bloggen www.Emmadamm.blogg.se har en tävling där man kan vinna en tröja med ett tryck på, som Emma själv ritat. Jag tyckte att det var en mycket rolig och personlig grej att vinna så jag tänker ställa upp i den tävlingen.

Emma ritar på ett personligt och talandfullt sätt. Hon har en helt fantastiskt talang och en förmåga att göra teckningarna unika. Hon ritar allt från djur till kändinsar och fantasi bilder. Check it out by yourshelf: www.emmadamm.blogg.se. Hon har en personlig still inom konsten, vilket är vädigt uppskattat. Jag tänkte visa några av mina egena favoriter bland alla hennes snygga teckningar.


Mary-Kate Olsen

 
Scary or sweet?                            Johnny Depp


Kiera Knightley


 
Amelia                                            Guardian angel sent from above


Rihanna

 
Fuck School                                 Life will change


Christina Aguilera 

Jag skulle bli överglycklig och jag vann. Haha, vilket jag jätte jätte gärna vill göra. Please, please. I want it soo bad. Du är grym!

Wish me luck!


RSS 2.0