30 Oktober 2013 - Thor: the dark world

 
Bästa filmen ever, finns inga ord för hur mycket jag älskar den här filmen. Jag är helt är kär i Thor och Loki. Redan tio minuter in i filmen kände jag: Hur fan ska jag kunna vänta tills nästa gång jag ska se filmen? Den var riktigt rolig, sjukt snygg och jävligt smart. Som filmfreaket jag är så är jag riktigt imponerad. Denna toppar listan av dom bästa filmerna jag sett. Jag är galen i actionfilmer! Hade någon sagt till mig att jag skulle bli en riktigt actionnörd förra året hade jag bara skrattat.
 
ALLA MÅSTE SE THOR - THE DARK WORLD
 

Trick or treat till the neighbors gonna die of fright, in this town of Halloween

 
 
 
 
 
 
Den svenska halloween var ju nu i helgen, vilket jag och mina kompisar missade. Men nu på torsdag ska vi fira istället, på oirginaldagen. 31 oktober. Äntligen ska man få klä ut mig, väldigt roligt. I år ska det bli något läskig fast fin sminkning. Har inte bästämt mig än vad det blir. men det får vi se vad det blir! 

" From my heart, I love you. "

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Världen är fylld med underbara, fantastiska och fina människor. Här är några av dom som förgyller mitt liv. Blir så glad av att kolla på dessa bilder, så mycket minnen och så mycket lycka. 
 
 

" You're sucking on a door knob that I slammed in your face "

 
Tre bilder från en Stockholms resa i våras. Nu jäklar smäller det snart igen, jag, syrran och Kalle ska se the Band Perry (andra gången för mig och syrran, såg dom förra året i november också). Sen så blir det James Arthur i februari. Så två Stockholms resor är inplanderade. Känns skönt att få komma bort och göra lite. 
 

" It's not a question, but a lesson learned in time. "

Bilder från en mysig onsdagkväll med fina vänner. Vi firade Lina som nyss fyllt 18 år, så vi bubblade och spelade jag har aldrig. 

It's not a question, but a lesson learned in time

 
Bild från igår då jag och Karin sminkade en hårvisning för en av Sveriges främsta frisörer, Classe. Så himla roligt var det. Han skulle visa höstens trender för Sundsvalls frisörer och vi fick sminka modellerna. 
 

" We'll be raising our hands, shining up to the sky "

1. Om du fick välja att vara en karaktär i en bok, vem skulle du välja då?
Jag skulle nog ha varit med i Lord of the Rings eller Harry Potter. Magiska, magnifika och mästerliga.




2. Klänning eller shorts?
Klänning.

3. Jul eller midsommar?
Jul! Det är den absolut bästa tiden på året.
 
 

4. Bästa musikal som någonsin gjorts?
Grease. Älskar 50's stilen och musiken, danserna och glädjen. Det är verkligen min dröm. 



5. Favoritdatorspel?
The sims 2. Inte ett eller tre.

6. En stad du skulle vilja besöka?
Vilken stad som helst i Nya Zeeland.

7. Vampyr eller varulv?
Vampyr. 

8. Om du fick välja tre saker att plantera i din trädgård, vad skulle du välja då?
Syrener, doften av dom är to die for! Två stora vackra träd, så jag kan ha en hängmatta. Mossa, super vackert och jag slipper klippa så mycket gräs, helt perfekt! 

9. Vem skulle du ta med dig till en öde ö?
Någon jag älskar.

10. Vilken är världens vackraste plats?
En av dom är när man står och kollar ut över Manhattan på kvällen när man står i Broklyn och när man ser alla lampor gnistra som stjärnor i natten.
 
 

" So let’s set the world on fire, we can burn brighter than the sun "

Jossan hatar den här bilden på henne men jag tycker att hon är så förbannat söt och ser utsom en alv. Jag var tvungena tt lägga upp den även om Jossan kommer bli arg hahaha. Sorry Jossis! Men du är så himla jäkla gullig.
 
Igår blev det krogen med Jossis, kvällarna med låga förväntningar blir alltid bäst! Jag hade sjukt roligt, jag, jossan och en massa killar. Drinkar på Svensson, dans på Oscars och en jävla massa prat och skratt. Älskar att vara 18 år. Det finns ingen gång jag inte har kul med Jossis, hon är så jäkla skön och underbar. 

" There's a log on the fire and it burns like me for you "

Idag har jag haft en riktigt bra dag, utan någon speciell anledning och sånna dagar älskar jag. När man går omkring med ett leende på läpparna. Jag har haft en bra dag på praktiken, känner mig riktigt trygg och hemma där. Sen mötte jag upp Julia på stan för att hämta ut Thor-biljetterna, så som vi har väntat på den filmen och nu är det mindre än två veckor kvar. Vi gick omkring i det lätta snö fallet här i Sundsvall, finns det något vackrare än denna stad i snön? Sen köpte jag subway som jag tog med hem till Lina och satte mig och prata lite med henne och Nellie. Sedan åkte jag till mammas jobb för att avsluta dagen med julpyssel tillsammans med mammas roliga jobbarkompisar, samt bil körning i den allra första snön. En riktigt fin dag. 17 oktober. 
 
 
Jag visar hur man spelar biljard! 
 
Bilder från oktober 2012 - en underbar månad. 

Summer of 2013 - " All the memories make me want to go back there "

Puss på denna bild, dessa tjejer och den där underbara dagen! 
 
Summer of 2013
 

I got passion in my pants and I ain't afraid to show it, I'm sexy and I know it

 
 
 
 
OH-MY-GOD. Idag bokade jag och Kim våra biljetter till James Arthur's konsert i Februari. Jag dör lite av tanken av detta, Fy satan vad bra det kommer bli. Vi ska äntligen få se vårt lilla musikgeni. 
 

" I'm a shooting star leaping through the skies "

20-tals sminkning är det fulaste och svåraste jag någonsin sminkat. Jag är fruktansvärt missnöjd med sminkningen som ni ser på bilden, men tänkte att det kunde vara kul att se hur man såg ut på 20-talet.
 
Det är väldigt osmickrande. Man såg väldigt trött ut och man rakade ögonbrynen och höjdedom i en tunn rund svart båge. Ni får ingen större bild för sminkningen blev så jäkla ful, men det var under tidspress och allra första gången. Jag ska göra hemma på mig själv snart och träna (dock utan att ta bort ögonbrynen) och då kan jag visa er en snyggare sminkning. 
 
Det var iallafall väldigt kul att tabort ögonbrynen, haha. Man såg riktigt sjuk ut, som att man hade en fruktansvärt allvarlig sjukdom. Men det var kul att testa på det. Både enklare och svårare än jag tänkt mig!
 
Ni får ursäkta de dåliga mobilbilderna. 
 

time to SCREAM!

Jag och girlzen på skolan. 
 
Kvällens make-up!  Min absoluta favorit: svartsotning!
 
Lite skillnad på den popcorn meny jag köpte och den Niklas köpte, haha. 
 
Jag och mina fina fina underbara vänner. 
 
Jag, Simon, Hanna och Niklas hade en asmysig kväll på bion igår, som resluterade i att jag var v'ldigt trött idag haha. Men det var så jävla värt det! Vi såg insidious chapter 2 och fy fan vad rädd vi var, men mest av allt var jag chockad av hur bra och smart filmen var. Jäkligt imponerad. Tror att jag måste göra en filmrecesion som jag alltid gjorde förut med de filmer jag såg på bio.
 
Det var iallafall en väldigt mysig kväll, jag tycker om mina vänner så himla mycket. Så glad över att vi äntligen gjorde något, har gått ett tag nu. Väldigt kul har vi ihop då vi har samma humor, alla är så fegisar och tycker om film!
 
Jag är lyckligt lottad med alla mina vänner. Älskar alla så himla mycket och uppskattar dom mer än vad dom vet. 
 
 

" I've got a lot of love tonight, babe "

BREAKING NEWS: James Arthur kommer till Sverige i Februari!! Och jag, Kim och Jossan SKA dit!!! Fy fan, äntligen! Lycka, lycka, lycka. Kärlek, kärlek, kärlek. Jag längtar som fan. Jag ville skrika rakt ut när Kim berättade idag. ÄNTLIGEN.
 
 
 
 
 

The Hobbit: the Desolation of Smaug - 67 days left!

 
 
JAG ÄLSKAR, LÄNGTAR, DÖR!!! 
 
Snart jävlar smäller det, fy fan vad jag har väntat länge... GAH, så jävla nörd!! Men satan vad bra det kommer bli! 
 
11 december 2013

Autumn of 2013

 
Lite bilder från hösten 2013

Summer of 2013 - " All the memories make me want to go back there "

" All the memories, how can we make it back there.
I want to be there again " 
 
Som jag sa i det tidigare inlägget har denna sommar varit obeskrivligt bra, händelserik och riktigt jävla rolig. Full av äventyr, nya erferenheter och jag har vuxit som person. Jag börjar nu känner mig äldre, känns lite som att livet nu har börjat. Förra sommaren skrev jag om min stror förändring och det är sant. 2012 var året då jag förändrades mest som person och lärde mig om livet. Men i år har jag lärt mig hur man har kul och hur man tar vara på livet! 
 
När jag tänker tillbaka på alla freaking jävla underbara stunder pirrar det nästan i magen och jag blir lite avundsjuk på mig själv, fy fan vad bra och roligt allt har varit. Även de senaste veckorna. livet är så jävla obeskrivligt underbart och spännande ibland. Året må haft en hård början och det hänger fortfarande kvar, men det är just det där tragiska som gjort att jag slutat hålla mig tillbaka och nu lever jag bara livet, ibland nästan lite för hårt. De senaste månaderna har varit det bästa någonsin. 
 
Iphone bilder. 
 
 Kamera bilder. 
 
Lite liiiiiite bilder från sommaren. Mer kommer snart!! 
 

" But if you never try you'll never know "

Ett år har nu gått. Helt sjukt att det gått ett helt år, ett helt år sedan du för första gången höll min hand. Tiden har gått så sjukt snabbt och otroligt långsamt på samma gång, känns som att det var i ett annat liv som vi träffades. Det känns så långt borta. Men det har bara gått ett år sedan vår första riktiga dejt, känns som för flera år sedan. Förstår egentligen inte ens varför jag kommer ihåg det här datumet så väl. 1 oktober. Jag kommer ihåg den dagen glasklart, många fina underbara små detaljer. Dom där första timmarna vi spenderade tillsammans, bara du och jag. Inga som stör, inga andra att tänka på, bara du och jag. Så mycket har hänt på ett år. Så mycket har förändrats. Jag har förändrats så mycket. Jag blev lite modigare den där dagen, vågade lite mer. Men det hela, du och jag, slutade innan det hann att börja på riktigt, men jag tror inte att någon av oss var redo. Men jag ångrar inget, ingen av stunderna vi spenderade tillsammns. Men även fast jag gått vidare för länge sedan och har inte tänkt på det här på en bra tag, så kan jag inte hjälpa att tänka lite extra på dig idag. 
 
 
 
Det blev väldigt personligt här, jag är inte van att öppna mig så här mycket. Men det har varit långt ifrån en hemlighet och det var för så länge sedan så det får bli såhär. Det är kul att tänka tillbaka lite och minnas det som varit. 

RSS 2.0