Vill tillbaka

Hejsan!

Tänkte bara säga att jag är hemma igen, och att jag hade det jättebra uppe i fjällen! Gick omkring i byn och checkade lite. Jag har nog aldrig varit ute och gått så mycket på två dagar, bara för att det var skönt. Jag älskar att vara där uppe! ingen stress, ingenting att göra, bara massa tid att göra det man vill göra. Vill tillbaka, ska tillbaka till julen. Två helger kvar tills jag åker, längtar!
Jag har tyvärr inte fått in några bilder på datorn än, men det kommer senare. Då har jag inte så mycket mer att säga vi hörs kanske imorrn, eller i övermorrn eller något. När jag har tid att blogga ett längre inlägg. Har ju inte allt för mycket tid i denna stress som är innan jul, massor med grejjer på skolan och julklappar och massa kompisar man vill vara med.
 
Ska bara säga en sak innan jag går:

*********
Killar är som toaletter, antingen är dom upptagna eller fulla av skit!
or
Killar är som bin, sticker när man minst annar det!
*********

Tycker att dom stämmer bra!

Hejdå!


Jag drar till fjällen

Hejsan!

Yeah! I helgen drar man till fjällen! Jippie! Har längtat såå länge, sist jag var där var ju med Kim när det var Tännäs filmfestivali oktober. Nu ska jag upp med familjen, Nicklas, Sofia och underbaraste Lilly. Vi ska göra lite jul fint där uppe, för i år, som förra och året före det och säkert året före det, ska vi ju fira jul där. Vi ska åka så fort mamma och pappa slutat jobbet åka upp och kommer hem på söndag kväll.


Det här är Tännäs vackra kyrka
Jag har bara varit inne i den en gång, haha, inte så bra ;)



Är är min älskade lilla Taylor Lautner älskare ;D <3
Söt som socker!


Bilderna är tagna när jag och Kim var på Tännäs Filmfestival.
Vi hörs sen, ha en bra helg allihopa

Hejdå!


Men lägg av!

Hejsan!

Måste bara säga att jag är sjukt less på alla som klagar på Johan Palm hela tiden! Inte bara dom på skolan som säger att han är sämts, att han inte kan sjunga, och att han är fag och annat skit. Visst det är jobbigt det med, men ändå inte på samma vis. Dom säger inte att han ska dö och sånna hemska saker. Men alla på Youtube som kommenterar en massa jävla skit om han, på varje klipp han är med på!  Fan, jag blir så jävla irriterad! Han måste ju kunna sjunga eftersom han är den som kommit längst av alla efter Idol 2008, han kan ju inte vara så jävla sämst och så jävla ful om han har typ halva Sveriges tonårstjejer efter sig, och jag tror faktiskt inte att han är cp om jag ska vara ärlig. Alla klagar på att han sminkar sig, snälla, låt han göra det om han vill. Det är hans stil! Visst, alla behöver ju inte gilla han, för vi tycker ju olika. That's okey. Och hur vore det annars om alla gillar samma? Men för fan, alla jävlar på Youtube om ni tycker att han sjunger så jävla dåligt, varför lyssnar ni på han då?! Låt bli att lyssna slipper ni störa er på att han kommit så långt och att han har alla tjejer. För jag tror faktiskt att det ligger mycket i det, att ni alla är så avundsjuka på att han har lyckats bra i sitt liv!
Okej, jag ska inte säga så mycket, jag klagar väldigt mycket på Taylor Lautner jag med. Men jag säger inte att han är helt cp, att han inte kan skådispela och att han ska dö. För han kan ju skådispela, annars skulle han ju inte vara en av dom mest eftertraktade i Hollywood just nu.

 ~~~~~~~~~~~~~~
* Alla som tycker att han är attraktiv måste ha något slags fel i sina hjärnor


* Jag fattar absolut inte hur alla små tjejer kan vara kåta i han... Han är varken grov, har magrutor och har så mycket smink och hairsprays, hårgelé att han ser ut som en clown. Och sen är hans röst är inte alls bra enligt mej. Och om fjortisar tror att jag är avunsjuk tro det då.. Min "bryr mej mätare" pekar på nästan lika lite som Johans Palms penis!


* Vafan e  det här? skämt? e de en pojke eller flicka?


* Döda saken Notera: Saken


* Sparka ihjäl han vill man göra... Jävla Bög


* Han är en skam för Sverige. Avliva honom.
~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~

Dom där kommentarena har jag tagit från Youtube. Det är bara några av flera tusen st...
Jag tycker det är hemskt. Men jag tycker det är okej att alla inte gillar han, För vi tycker inte lika, och det är bra! Men jag tycker det är fel att skriva sånt om han... Dom har ju fan skapat hat sidor om han på internet.
Men snälla lägg av!

Hejdå!


The Twilight saga New Moon

Hejsan!

Igår var en helt fantastisk kväll. Jag, Theres, och hennes fem små dvärjar såg New Moon! Jag, Linn, Jossan, Kim och Hanna gick hem till Kim efter skolan för att fixa oss lite, sen åkte vi in till stan, där vi mötte upp Ewa. Sen helt plötsligt när vi gick på stan gick komikerna Philip och Fredrik förbi, Haha! Sen gick vi till Dragon House och åt, och sen gick vi omkring lite, och sen äntligen gick vi upp till bio. Jag skulle äntligen få se filmen jag väntat på i ett år!  Började räknan ner dagarna när det var typ 289 kvar. Äntligen var dagen här!

Jag säger bara känslan i magen när bioreklamen var, den var AMAZING! Hela magen pirrade och jag bara satt där och tänkte "shit, nu ska jag verkligen på riktigt se den!". Det var såå underbart! Sen när lamporna började slockna, jadu, det går inte att beskriva känslan i magen. Och sen när det kom upp NEW MOON, shit jag kunde knappt andas, det var helt fantsktiskt!
 
Sen började filmen och jag tänkte "vad fan är det är det här. Dom får ju inte förstöra filmen, med den här skit musiken!" och Edward glittrade för mycket, Jacob var väldigt för mycket övertränad. Jag håller med Sandra när det gäller att dom har gjort den här filmen mer flickig, mycket mer magar, fan vargarna skulle ju visa upp sina fula jävla magar hela tiden. En sak som dom inte tog med som jag tyckte att dom egentilgen måste ha med är, i boken då tar han ju bort alla kort på han och alla saker som han har gjort åt henne, eller med henne. Alla saker som är bevis på att han funnits. Och det var ju inte med! Då fattar man ju egentligen inte vad han menar med: "It will be as if I never existed." om man inte läst boken. Det blir inte samma känsla...

Nog med dåliga saker om filmen. Musiken blev bättre mot slutet. Jag håller inte med Sandra som tyckte att det inte var någon känsla i filmen, när han lämnade henne då blev man ju jätte ledsen, det var hemskt och jobbigt... och när dom återförenades igen, då höll jag på att dö, så vackert! Visst, jag började inte grina men jag tycker iallafall att det var mycket känsla. Alla tycker vi olika och det är inte rätt och fel i vad man tycker. Det är enkelt, vissa tycker att den var jätte fjantig och jätte tråkig, vissa tycker att den är jätte olik boken, vissa ,som mej själv, älskar den, så är det, vi tycker olika. Jag tycker att dom fått med det flesta sakerna som är viktiga i boken.

 It was very very good!! Jag har faktiskt lite svårt att fatta att jag sett den, när jag tänker på det så pirrar det i hela magen. I'm crazy, I know! Men det bjuder jag på. Jag dör att sista meningen var "Bella, marry me" då började jag längta sjukt jävla mycket tills Eclipse kommer ut!


Love, Life, Meaning over <3


En till ska jag bara älskar med filmerna och böckerna är alla otroligt fina meningar som är med! They are wonderful! Love it!

Det var många tabbar i filmen men jag tycker att den var bra iallafall! I'm in love!
Vad tycker ni andra om filmen? Är det inte någon fler som är lite små förälskade?
 

Tack så mycket för en underbra kväll mina små dvärjar! :D <33


Hejdå!


Efter ett års väntan...

Hejsan!

Efter ett års vänta ska jag ÄNTLIGEN få se NEW MOON! Ikväll så ska jag ju se den på bio!! Jag är pirrig i hela kroppen, åååh, shit vad jag längtar tills ikväll! Åkte hem till Kim igår och fixade naglarna tills idag, och jag tror att nästan alla kan lista ut vad det står på dom (New Moon) 
Haha, jag vet att jag är lite galen! Men jag vet en till som är lika galen som mej, eller hur Kim? ;)

Jag har inte fattat att det är ikväll jag ska se den! Jag kommer nog inte fatta det förns jag sitter där och kollar på den!


When you can live for ever, What do you live for? <3



Hejdå!


Photos

Hejsan!


Idag tog man ju grissprutan, känns skönt att ha den överstökad. Jag HATAR att ta sprutor, men det gick väldigt bra och snabbt. så alla som är oroliga behöver inte vara det!

Jag tänkte lägga in lite fler bilder som jag och min duktiga syrra har tagit. Det är fortfarade ganska gammla bilder, men vi börjar med dom så blir dom nyare och nyare. Om det är okej? :D



To much in my mind
Jag känner ofta att jag har för mycket i huvudet, jag tänker ofta på saker alldeles för mycket, och då blir det till slut bara bajs i allt tänkade ...



Lady
Shit det där var ett tag sen ;D I like it!



Fear
Det där plåtningen var jätte kul! Jag fick stå och slänga med huvudet flera gånger ^^ Lite yr.. ;)




Girly Girly
 Vilken kontrast! Verry girly, but verry cool! ;)



it's not funny anymore
I think that one is a bit cute, förutom att jag har så fett hår xD



Thats me
Shit vad jag var liten ^^ Hihi!

 
Nästa gång kommer det nog att bli lite nyare bilder. Men jag tänkte att vi tar dom gammla först :)
Tack min underbara syster Sandra som tagit alla dom här med mej! Det är jättekul! <3

*************
Föresten nu är det bara två dar kvar till NEW MOON! Längtar sååå mycket!
**************

Hejdå!


Vilka film år!

Hejsan!

Jag var inne och kollade på SF.se, shit vad mycket bra filmer det kommer. Jag vill sååå gärna gå på bio. Ska ju göra det på fredag, då blir det NEW MOON! Sen kommer det inte att bli film på ett tag, nu när julen och allt kommer. Då kan jag inte slösa pengar på bio... Snyft, det känns tråkigt men jag överlever nog. Tänkte räkna upp några av dom filmer jag hoppas jag ska se:


20.nov.2009: New Moon
27.nov.2009: Luft slottet som sprängdes
05.mars.2010: Alice i Underlandet
30.juni.2010: Eclipse (twilight 3)
19.nov.2010: Harry Potter och Dödsrelikerna (del 1)
15.juli.2011: Harry Potter och Dödsrelikerna (del 2)
2011: Breaking Dawn (twilight 4)
2011: Bilbo
2011: Pirates of the Caribbean 4


Jag läste att det skulle komma två till filmer som är som fortsättningar på Sagan om ringen. En ska ha premiär i December 2010 och den andra December 2011. Jag vet bara om Bilbo (vet inte vilket av datumen den har premiär), någon som vet vilken den andra filmen är? :)

Vilka otroligt bra film år vi har framför oss :D

Hejdå!


Sötnosen!

Hejsan!

Nu har jag tyvärr blivit sjuk, men jag har iallafall inte mött grisen och det känns skönt. Det är bara en vanlig förkyldning. Ikväll kom Nicklas, Sofia och jätte söta Lilly gumman hit,dom åt middag här och nu har vi kollat på Idol, Calle äger hela Idol! Men Calle och Mariette var fan helt oslag bara idag! Men nu tänkte jag visa några bilder på mej och söta Lilly,


Love love love! <3



My lille angel! <3



Älskar den där bilden på oss! Den är cool! <3


Love you Lilly!


*************************
Why is everything so complicated?
Det är min stora fråga
*************************


Hejdå!


MTV Best Kiss

Hejsan!

Jag har ju inte skrivit nått på hela helgen, men det var för att jag var på konfinamtionsläger, vi åkte ner till Uppsala, träffade nunnor och sånt, stog två meter från kungen typ. Det var faktiskt lite coolt, men han såg väldigt arg ut! ;D Vi gick även på stan, då hittade men ju världens snyggaste byxor! Skulle ju egentligen köpa julklappar, men jag var tvungen att köpa dom, dom var som gjorda för mej! :D Sen gick vi även på bio, vi såg Michael Jackson's This is it! Den var JÄTTEBRA! En av dom bästa filmenra jag någonsin sett! :D Det var lite kortfattat vad jag gjorde i helgen. Kommer mer sen

***********************************************************

MTV Best Kiss

Jag satt och kollade om kring på youtube för ett tag sen, så kom jag in på klipp från MTV Best Kiss. Och jag är bara tvungen att visa en av dom och den andra känner jag bara för att visa, eftersom att jag är ett Twilight fan!


Ryan Gosling och Racheal McAdams, The Notebook:

Det är typ det sötaste klipp jag någonsin sett! Love it! <3

and

Rob Pattinson och Kristen Stewart, Twilight:


Det där blev ju ganska känt, men jag tycker det vore väldigt söt om dom blev tillsammans !


Jag måste säga att Ryan Gosling och Racheal McAdams kyss var lite romantiskare!


Hejdå!


Jag i Twilight?

Hejsan!

Som dom flesta vet är jag ett stort Twlilght freak! Det är ganska fjantigt att var det, men det finns inget att göra åt det! Jag älskar filmen och böckerna, jag tycker att R-patz (Rob Pattinson) är as snygg! Jag kan knappt vänta tills premiären av New Moon. Men jag är bara så, jag är ett äkta Twilight Freak! Många tycker säkert det är konstig, men man är galna i olika saker. Så är det bara, några är galna i hästar, vissa i skotrar, bilar eller tv-spel. Och jag är galen i Twilight. Så är det bara. Men jag är stolt över att vara det! Jag tycker inte det är något fel på att vara ett freak till något man gillar. Och min otroligt snälla syster Sandra, har gjort en otroligt cool bild till mej!
Tack så jätte mycket Sandra! :D



Jag med i Twilight? Ja, kanske! skulle jag passa? ;D


Fyfan vad jag längtar till New Moon! jag dör snart! :D

Hejdå!


Miss You

Hejsan! 

Jag åkte ner till min bara min Julia Berglund söndag den 25 oktober 2009,  sen åkte jag tyvärr hem onsdag den 28 oktober.., Men det var dom bästa dagarna jag haft på länge! :D Vi åkte till hennes mormor, det var jättemysigt! Vi sov i en friggebod, vi kollade på film, vi gick på promenad, ååh det var såå mysigt! Vi sov där från måndag till tisdag, sen på tisdag kväll låg vi och kolla på film, vi såg Twilight, En dag i livet och Män som hatar kvinnor! Jag har sett Twilight 19 gånger tror jag, Män som Hatar Kvinnor har jag nog sett 6 gånger så dom hade jag ju sett förut, men en dag i livet var första gången och den va faktiskt jätte bra :D Och på onsdag morgon, gick vi hem till John, vi kunde tyvärr inte vara där nå länge, för jag skulle hem den dagen. Men det var jättekul! :D Sen var jag ju tyvärr tvungen att åka hem..., dom skjusade hem mej för dom skulle ändå till Birsta och shoppa lite. Tack så himla mycket för dom där dagarna! Måste göra om dom snart! :D miss you so much Julia Berglund! <3<3 Älskar dej sjukt mycke! <3<3



Me and my love! :D <3<3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AHHHHHHHHHHHHHHHH!

Vem har biljetter till New Moon premiären då? Jo jag! :D Så nu ska jag gå coh se den med Kim, Hanna, Jossan, Ewa och Linn. Det kanske blir nån fler sen. 16 dagar kvar! Längtar!


TjugondeNovemberTvåtusennio <3


Hejdå!


One by one

Hejsan!
 I lördags kom Hanna, Kim och Sonja hit för vi skulle ha en Halloween film kväll med lite Harry Potter och skräckisar, vi klädde ut oss och vi knäppt kort och vi skrattade! Sjukt kul! Vi satt ut i min lilla barack på kvällen och kollade på film. Hanna och Kim kunde tyvärr inte sova här så, det blev bara Sonja som sov över, men det var kul! Det var ju polar så vi tänkte gå dit som värsta monstrena, men vi gjorde inte det! Det skulle ha varit otroligt kul! :D

Tänkte att ni skulle få se några bilder av hur vi såg ut, jag ska börja med att berätta vad vi va för nått:
Jag: Bellatrix Lestrange i Harry Potter
Hanna: Mödaren i Fredag den 13:e, fast som kvinna
Kim: En hängd punkare
Sonja: Ett barn som ramlat ner från ett träd och brytit naken

Kim skulle egentligen ha en stortuppkam, men den rasade ner hela tiden så till slut gav vi upp, jag tappade bort klistret till min lösanaglar så vi fick använda tejp :P

Haha, det var sjukt kul att fixa alla!


Theres Engberg as Bellatrix Lestrange



Kim Kollberg as Punkare



Sonja Toomingas as A Poor Child



Hanna André as Friday the 13th



We want you!


**************
Jag ska bara passa på att reckomendera en serie som heter Harpers Island! Den är inte vidare läskig, men den är as bra! :D
**************

Tack för en helt fantastisk kväll tjejer! <3
Hoppas alla hade en bra Halloween!

Hejdå!


RSS 2.0