A nightmare on Stolpås Gård - bakom kulisserna

Hejsan!

Happy creepy Halloween! Yeah, det var igår men jag är lite efter. Jag hade  en rolig kväll med mina vänner igår. Lika som förra året kollade vi på film och klädde ut oss helt i onödan, eftersom vi bara sitter i min lilla barack och kollar på film. Men det är kul så det är värt det.  Jag har inte fixat till bilderna på huhr vi såg ut när vi var helt klar. Tänkte göra dom lite läskigare. Så dom kommer så snart som möjligt.

Börjar med några bakom kulisserna bilder. How to get the scary feeling. Även i år är det jag som har styleat alla.


Osminkade, glada och redo för styling!


Kim is almost ready.


Kim Kollberg


Hannipie's turn!


Hanna's make-up i clear!


Me styling Sonja!


Sonja Toomingas


Hanna's
eyelashes




Theres Engberg and Kim Kollberg

Jag kommer att få fler bilder av Kimman inomkort, så mer bilder kommer snart. Jag berättar mer om min Halloween då. Jag ska även fixa dom enskilda bilderna så att dom blir läskigare. Får se dom snart.

Hoppas ni alla haft en bra Halloween!


The Day!

Hejsan!

Tänkte bara säga att idag var det the prom! Tjoho, så inihelvete kul! Love it. Vi har pratat, skrattat och fram för allt dansat. Jag själv tog inte än enda bild. Shit. Men jag hade inte tid. Så jag ska fråga om bilder från kompisar så får vi ser om jag får tag på några. Lägger upp dom då. Dags att gå, utedag imorgon på skolan. Fuck det suger! Berättar mer om allt detta imorgon eller något.

28 oktober 2010 - We love it!


The prom is soon here!

Hejsan!

God, vilken förskräckligt dålig bloggare jag är. Måste skärpa mej någon gång.

På torsdag är den stora dagen. Balen. Eller som vi måste säga "middagen". Lärarna säger att vi inte måste klä upp oss, utan vi ska bara komma dit "hel och ren". Men ja, vi tjejer tänker ju iallafall klä upp oss. Längtar. Vi ska sitta med varsin bordspatner som vi ska dansa två danser med och äta med. Kommer dö vad pinsamt! Jag är en av dom fyra som är med i festkommiten och väljer ut vilka vi ska sitta med och massa annat. Det är väldigt kul. Men det är väldigt svårt att placera ut alla så att dom blir nöjd. Men vi gör vårt bästa och tyvärr kommer ju självklart någon bli ledsen och sur. Men nu har jag en hel del bordsplaceringslappar att skriva nu. Tänkte skriva dom till något O.C avsnitt. Roligare inlägg kommer snart! Lovar.


Avslutningsdagen. (foto by Olivia)

Hoppas balkvällen blir lika underbar som avslutningesdagen.

See you!


LMAO - Laugh my ass of!

Hejsan!

Jag vet att alla inte är en Youtube nörd men det är så inihevlte kul att läsa kommentarerna. Hahah, undra hur många gånger jag börjat döskratt av en kommentar. To many. Haha, tänkte visa några av dom.


Nr. 1: Jag antar att dom flesta vet vem den lilla söta 13 åriga Greyson Chance är? Han som fick typ rekord mycket visnigar över en natt. Iallafall satt och lyssna och läste igenom kommentarerna när jag hittade denna:

"it still needs a lot a work" ARE YOU CRAZY?! IT'S PERFECT! 100% to DIE for!

********

Nr. 2: Satt och lyssnade på min söta och älskade Johan Palm när denna kommentar kom fram.

hur vet du att han är bög? har du varit med honom? o:

********

Nr. 3: Denna tittade fram när jag lyssnade på bästa Jay Smith. En kille som tydligen gillar Jay mycket. Det var något i denna stil:

Jag tror jag dör! Mitt hjärta är helat! Det är fan så jag skulle kunna bli bög!


Hahah, älskar dom alla! Sorry för tråkigt inlägg. Kommer ett bättre snart. Typ imorgon eller senare idag. Får se.

Sov Gott!


the Twilight saga Breaking Dawn - 392 dagar kvar!

Hejsan!

Sorry, ett till Twilight inlägg. Men detta är väldigt humoristiskt. Detta är så mycket jag det kan bli! Check this pictures. Every word is true. Almost.





Haha, länge letat eftter min hjärna och nu hittade jag den! haha, bli inte alltför orolig nu mamma. Haha!
Så jävla kul! haha, tror jag dör!


Sweet dreams!


the Twilight saga Breaking Dawn - 394 dagar kvar!

Hejsan!

Remember Jackson Rathbone? Jag bloggade för ett tag sen om vilken stjärna och sångare han är. Här kommer en video som också visar hur otroligt awsome he  is! Klockren liten kille. Love him.


Intervju med Twifans.com.


Falling more in love with him every time I see it.


Team Jackson!


Dear Alicia

Hi!

This is a tribute to my friend Alicia, my own Hayley. She is the best, she lovely, funny and cool. Alicia är också det största Paramore fan jag någon sin träffat, och det älskar jag med henne. Hon är lika galen i dom som jag är i Green Day. Det är skönt att ha en vän som är lika freaky som mej. We can be weird together. Vad skulle jag ha gjort om jag inte träffat dej, Alicia? Vem hade jag då varit galen med? Pratat om Green Day, Paramore och Harry Potter med? Bara tanken på att inte känna dej gör mej ledsen. Jag är evigt tacksam för att jag lärt känna dej. And you know what, om en månad står du och jag där med våra tröjor, hoppande, gråtande och skrattande. En månad kvar. Längtar.











Sista bilden ni ser har faktiskt Alicia själv tagit. Hon har fått den stor äran att träffa sina stora idoler, fått en Hayley karm. Avundsjukan är stor, men lyckan över att Alicia fått träffa dom är större. Jag är obeskrivligt glad för din skulle. Jag har fått den stora glädjen att ha dej som min kompis. Vilket jag är mer än thankfull for.

I have said it before, will say it again:

I löööw you!


Why?

Hejsan!

Fy fan, säger jag bara. Jag hatar magsjuka. Jag som skulle se premiären av The last airbender med mina kompisar igår. Men nej, jävla skit magsjuka man ska få istället. Det är därför min uppdatering inte är så bra nu. Väldigt ledsen. Varför skulle jag bli sjuk nu? Blir så less.

Natt när låg jag och tänkte på det här om att man har många önskanigar, man när man är sjuk har vi alla den samma. Att bli frisk. Det är välditg sant. Även fast jag bara har en fjantig sjukdom som magsjuka är det ända man vill är att bli frisk. Haha.

Iallafall, jag och mina vänner bestämmde oss för att gå och se The last airbender nästa helg. Jag längtar. 3D, Jackson Rathbone, bio. Detta kommer bli super. Är det någon som sett den? I så fall, vad tyckte ni?




Vad tror ni? Är den bra?
Jag vet ej, har hört mycket bra och dåligt. Får se nästa helg.

Hejdå!


We love you Digger!


Hejsan!


Igår hittade jag en små rolig video på youtube.com med the Baseballs när dom sjunger Torn. Och låt oss säga att statusen i det bandet är lite olika. Om vi säger så här. Det är ju defenitivt Digger (han som sjunger tredje, den snygga) som är populärast. Kolla på vad jag menar på detta klipp:
  


haha, eller är det bara jag som fattar vad jag menar? :P


I'm smuffling around!

Hejsan!

Tänk livet kan faktiskt leva lite på skolan också. Man kan ha kul. Holy shit. Hahaha, ni får ursäkta min urdåliga humor just nu. Trött som fan, skolan övertar världen och Hanna är allmänt skum och smittar av det på mej. Jaja, jag skulle komma till att skolan kan vara kul. Iallafall om man är trött är med Hanna och Kim och har extremt dålig humor! 

Ett exempel på Kims lite smått dåliga gramatiska svenska. Vi satt och prata om Halloween och om vad vi skulle vara, när hon mitt i meningen säger skullevore. Hahaha! Låter ju som ett namn på en häxa!

Ett exempel på Hannas konstiga ord föråd. Detta hände ungerfär samtidigt. Vi satt och prata och jag satt upp mina fötter på hennes byxor. Då sa hon: Kan du bara sluta smuffla på mej! Haha, där av rubriken: I'm smufflig around!

Haha, ni tycker säkert det är tråkigt. Men det var kind of fun när det hände. Happy Face!


All Time Low - Lost in Stereo

Denna låt hittade jag på min kompis fridas blogg, lyssnade och tyckte den var grymt härlig.



Älskade Walt Disney Klassiker!

Hejsan!

Vilka filmer har dom bästa soundtracken. Lätt fråga. Walt Disney filmerna!  Hur underbar music får man ha? Lyssna bara på lejonkungens. Dom fick ju Oscars och allt för den. Låten "Can you feel the love tonight?" hur vacker är inte den? Eller hur glad blir man inte av "Hakuna Matataa". Eller inlednings sången "Circle of life"? Och det är ju faktiskt som säkert många vet Elton John som gjort dom flesta låtarna i The Lion King. Fantastic, Superbien, Exellent Elton!

 Vet du ej vilka låtar jag pratar om lyssna på dom här nere. Det är faktiskt värt det! 


Circle of Life



Can you feel the love tonight



Hakuna Matata



Hej då!


Take me back to...

Christmas!

Först och främst: Fuck off att älskade Sassa brassa mandelmassa åkte ut ur idol! Jag dör. Hon är köng!

Nu till inläggets handling. Christmas, lovely christmas. Jag längtar nå så inihelvete tills julen sätter igång. Julbak, handel, längtan, spänning, mörker, ljus, sånger, känsla, snö, rött, vitt, svart, glädje, förväntnigar, skratt, mys.




Längtar!


Is this really my life?

Hejsan!

Idag när jag pratade med min goda vän Ewa på msn, slog verkligheten mej med en knytnäve i ansiktet. Hon sa: Vad gör man inte för skolan? Jag svarade :Jadu, vad gör man inte? Då svarade hon såhär:


"Man springer, man hoppar man är med på dm o är dommare i volleyboll som man inte kan ett piss av, man sover för lite, man pluggar, missar träningar. Blir trött o sen arg"


Hallo, ska skolan verkligen vara så?

Hemskt!


"They start to screaming and omging!"

Hejsan!

Haha, jag tror inte att detta inlägg är så bra för er som är Justin Bieber fans. Jag gillar verkligen inte han. Vilket inte betyder att jag hatar er som tycker om han. Det är helt okej för mej. Själv älskar jag Johan Palm och vet att många som läser min blogg hatar han. Men bli inte ledsen om jag inte är så snäll med han nu.

För det första: How old i he? 3 år. För det andra: What's up with the hair?! För det tredje: Is he a boy? Okey, jag som trodde han var född som tjej. För det fjärde: Why the make-up? 




Kolla in den där sjukt roliga parodin på Biber! Lmao!
(härmade dej med den, Anna, hoppas det gick bra :P) 

Haha, jag har hört ett roligt rykte också om att han var tvungen att ställa in en konsert för att han var i målbrottet! Hahahahah! Bättre sent än aldrig. Haha, okej jag ska vara snäll och sluta nu. Måste bara säga att jag tycker att bävern är lika snygg som killen som spelar han i videon. Vilket betyder toppen på min ful-lista.

Okej, nu är jag snäll och slutar.

Check out the video!


Breaking Dawn - 410 dagar kvar!

Hejsan!

Som ni hör, Breaking Dawn närmar sig med storm steg. Inte, man kan ju önska! Längtar, lite mer än ett år kvar bara! Fast jag vill inte att dom ska ta slut. Snart är det the end, no more! Fuck, so sad! Soon it's over! Makes me wanna cry. But it's going to be awsome! Längtar som fan till att få se Bella och Edward, Alice och Jasper, Rosalie och Emmets kärleken på bio igen!

Vilka är med mej och längtar som fan till det romatiska slutet av the Twilight saga?


Är kommer två vackert gjorda fan videos. Första för oss som är team Bellward:




                                                     och andra för oss som är team Jaclie:



                                                                    So beautiful!

Oh yeah! ,\../

Hejsan!

Ursäkta mej. Jag vet att bloggen är jätte ointressant just nu. Men jag har fullt upp med skolan, gymet och allt. Men det blir bättre snart. Ge gärna tips påvad ni vill att jag bloggar om.

Iallafall, var det ju kvalfinal i Idol idag! Och helvete vad jag är glad! Mina favoriter är med allihopa! Oh yeah!


Jay Smith:




Sassa Bodensjö:



Elin Blom:



Min topp 3! Tycker att dom alla är jättebra!


RSS 2.0