The Twilight saga New Moon

Hejsan!

Igår var en helt fantastisk kväll. Jag, Theres, och hennes fem små dvärjar såg New Moon! Jag, Linn, Jossan, Kim och Hanna gick hem till Kim efter skolan för att fixa oss lite, sen åkte vi in till stan, där vi mötte upp Ewa. Sen helt plötsligt när vi gick på stan gick komikerna Philip och Fredrik förbi, Haha! Sen gick vi till Dragon House och åt, och sen gick vi omkring lite, och sen äntligen gick vi upp till bio. Jag skulle äntligen få se filmen jag väntat på i ett år!  Började räknan ner dagarna när det var typ 289 kvar. Äntligen var dagen här!

Jag säger bara känslan i magen när bioreklamen var, den var AMAZING! Hela magen pirrade och jag bara satt där och tänkte "shit, nu ska jag verkligen på riktigt se den!". Det var såå underbart! Sen när lamporna började slockna, jadu, det går inte att beskriva känslan i magen. Och sen när det kom upp NEW MOON, shit jag kunde knappt andas, det var helt fantsktiskt!
 
Sen började filmen och jag tänkte "vad fan är det är det här. Dom får ju inte förstöra filmen, med den här skit musiken!" och Edward glittrade för mycket, Jacob var väldigt för mycket övertränad. Jag håller med Sandra när det gäller att dom har gjort den här filmen mer flickig, mycket mer magar, fan vargarna skulle ju visa upp sina fula jävla magar hela tiden. En sak som dom inte tog med som jag tyckte att dom egentilgen måste ha med är, i boken då tar han ju bort alla kort på han och alla saker som han har gjort åt henne, eller med henne. Alla saker som är bevis på att han funnits. Och det var ju inte med! Då fattar man ju egentligen inte vad han menar med: "It will be as if I never existed." om man inte läst boken. Det blir inte samma känsla...

Nog med dåliga saker om filmen. Musiken blev bättre mot slutet. Jag håller inte med Sandra som tyckte att det inte var någon känsla i filmen, när han lämnade henne då blev man ju jätte ledsen, det var hemskt och jobbigt... och när dom återförenades igen, då höll jag på att dö, så vackert! Visst, jag började inte grina men jag tycker iallafall att det var mycket känsla. Alla tycker vi olika och det är inte rätt och fel i vad man tycker. Det är enkelt, vissa tycker att den var jätte fjantig och jätte tråkig, vissa tycker att den är jätte olik boken, vissa ,som mej själv, älskar den, så är det, vi tycker olika. Jag tycker att dom fått med det flesta sakerna som är viktiga i boken.

 It was very very good!! Jag har faktiskt lite svårt att fatta att jag sett den, när jag tänker på det så pirrar det i hela magen. I'm crazy, I know! Men det bjuder jag på. Jag dör att sista meningen var "Bella, marry me" då började jag längta sjukt jävla mycket tills Eclipse kommer ut!


Love, Life, Meaning over <3


En till ska jag bara älskar med filmerna och böckerna är alla otroligt fina meningar som är med! They are wonderful! Love it!

Det var många tabbar i filmen men jag tycker att den var bra iallafall! I'm in love!
Vad tycker ni andra om filmen? Är det inte någon fler som är lite små förälskade?
 

Tack så mycket för en underbra kväll mina små dvärjar! :D <33


Hejdå!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag tyckte att filmen var bra men jag håller med dig. först var den inte såå bra.. och låtarna?!:O

Jag håller med Sandra om att det inte var någon känsla.. när han lämnade henne ...jag blev inte så ledsen..bara..okej.

Men den blev bara bättre och bättre ! :D:D:D

2009-11-22 @ 13:45:09
Postat av: Theres

Hanna: Jag fattar inte, början var sämst medans slutet var bra! :D och låtarna?!?!? jag fattar inte! dom SÖÖÖÖG!

Känslan fans visst där! Men vi tycker olika, that's life!



Den är bäst! :D <33

2009-11-22 @ 13:58:45
URL: http://theresengbergs.blogg.se/
Postat av: OliiiiiviaEngstrand

Ja fattar inte att du tycker att början var så dålig:P Jag tyckte hela var jätte bra:)<3

2009-11-26 @ 19:47:49
Postat av: Theres

Oliiiviaälsking: Joo, den var inte sååå bra i början.. =/ Men slutet är as bra!! :D Love it! <3<3

2009-11-27 @ 13:49:10
URL: http://theresengbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0