2016 - "Love life, Live life" (part I)

Januari
Jag började januari med ett Sagan om ringen och the Hobbit maraton med syrran och Kalle, eller jag vi såg dom inte samma kvälll men under några veckor. Jag tror jag har ett sånt maraton i början av nästan varje år. Jag hade en Scooby Doo-kväll med mina så älsklingar Arvid och Lilly. Jag och familjen åt middag och myste framför öppnaspisen hemma hos mormor. Jag hade en super mysig kväll med Jossis, pasta på Dolcetto, sällskapsspel och prat ända in på natten. Jag hade det ett rent helvete på jobbet som jag älskar och det var enbart pågrund av en person och fick slita arslet av mig. Jag trodde då att jag inte skulle få jobba kvar och jag mådde väldigt dåligt över att jag inte skulle få träffa de fantastiska människorna jag jobbar med längre. Jag blir sällan arg och ännu mer sällan riktigt arg, men jag tror aldrig att jag har varit så arg i mitt liv som jag var under den här jobbperioden. Jag åkte till Ysjö med mamma och pappa för att komma bort från jobbet och vila ut mig. En underbar helg i naturen och jag kommer ihåg att jag knappt orkade hålla ögonen öppna fram till 20.00. Jag njöt av all snö och var mycket ute i snön. Jag hade en ölkväll med mina apor, en så rolig kväll med dans, spel och skratt. Jag hade en biodejt med min då gravida syster. Månaden avslutade jag med att vara sjuk och liggandes i soffan, men det positiva var att jag hann kolla ikapp filmer som jag velat se.
 
Jag och min fina Jossis

Ysjö
 
 Ölkväll med aporna
 
 Biodejt
 
 Home sweet home 
 
Februari
Jag började månaden med att vara med min Marlene och en klassisk fredagsdejt med middag och bio. Jag firade Kajsa, en försenad födelsedagspresent från mig och Kim. Himlabadet, fotbollsspel och drinkar på Udda Tapas. Och jag och några brudar pörjade planera en resa, en resa som sedan blev till Barcelona. Detta var en fantastisk helg och en helg då jag kunde glömma mina bekymmer för ett tag. Jobbet var fortfarande ett stort problem som gjorde att jag mådde väldigt dåligt. Lika så var det jobbigt hemma efter allt med pappas cancer. Jag åkte upp till Ysjö igen och slappande av, åkte skoter och snöt av snön. Firade alla hjärtans dag i bilen med min mamma. Vi firade pappa på hans 50 årsdag i Höga Kusten, en toppen bra kväll med min fina familj. Jag hade en mysig kväll med Jossan då vi försökte ta en selfie men det gick inte så bra. Jag grillade ute på gården med resten av famijen, så underbart när vi alla spontant samlas för ett litet tag. Jag gjorde middag med Kajsa. Jag avslutade månaden likadant som jag började den, med fest tillsammans med Kajsa och Kim. Men denna gång var även Julia med, förfest hos Kimman med intressanta frågor, en partymiddag på RÅ och dans på Oscars. Helt underbart!
 
Kajsa och jag
 
När vi firade pappa på hans 50 årsdag
 
Älskade vinter 
 
 Lovebirdsen på alla hjärtans dag
 
Ja vad ska man säga? Jag och Jossan försökte ta en selfie hahaha! 
 
Lunch på gården
 
Girls just wanna have fun! 
 
Mars
Jag började månaden med att åka till Stockhom med hela familjen och kolla på Country 2 Country, en hel kväll med en massa country musik. Så mysigt att vara med familjen en hel helg i stor staden. Vi gick även på naturhistoriska riksmuseet och på Cosmonova, så jäkla häftigt! Jag hade mysiga filmkvällar med mina apor. Mamma fyllde år och vi rockade sockorna för dom med down syndrome. Och kanske en av de absolut BÄSTA stunderna på året: Sandras babyshower och första gången jag grundlurade min syster. Så himla roligt att anordna och planera. Det blev en helt fantastisk kväll med ett väldigt blandat gäng, vi åt god mat och gott fika, hade lite lekar och uppgifter och bara satt och pratade tills sent på kvällen. Så himla bra. Det var även här jag fick frågan av en kollega om jag ville gå på en blind date och jag för ovanlighetes skull svarade ja. Jag åt världens godaste tonfisk i Hörnäsand innan jag, mamma och pappa åkte till Ysjö. En helg jag spenderade i soffan skrivandes på en skoluppgift, verkligen hela helgen. Jag hann som tur var åka på en skotertur och dricka kaffe på en sjö innan jag åkte hem. Och det var här som killen skrev och frågade om jag ville på på en blind date med honom och även här svarade jag lite förvånande ja. Jag blev så chockad och nervös. Jag hade en en middag och bio-dejt med mina apor, pratade om livet, var spända inför min första blind date och dreglade över Henry Cavill i Batman vs. Superman. Dagen efter gick jag på min första blind date och Anton blev en del av mitt liv. Livet var väldigt stressigt och jag hann knappt tänka, så jag hann aldrig bli rikigt nervös. Men det var så spännande och roligt. 
 
Country 2 Country i Stockholm
 Våra filmkvällar var så bra för själen
 
Vi rockade sockorna 
 
Sandras babyshower
 
Världens godaste tonfisk
 
Ysjö
 
 Bio med mina underbaraste apor
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0