2015 - Love Life, Live Life (Part III)

September
Jag började månaden med att åka till Göteborg med supergänget, tre nätter, två dagar på Liseberg och 8 galna vänner. Jag är så himla glad att denna resa blev av, tack till Julia, Kim, Hanna, Mårten, Kia, Isac och Rasmus. Jag hade så himla roligt, det spöregnade men lika glada var vi ändå. Älskade roadtrip, älskar att åka bil och lyssna på musik och bara vara med vänner. När jag kom hem igen var det mysiga middagar med familjen, bio och jag myste med jossan en kväll och pratade massa historia med farmor och farfar. Det var nu som livet började bli mycket jobbigt. Allt med pappa hade börjat bli allvarligare och det var nu jag blev sviken av en av mina närmaste vänner. Hela det här året har varit en bergochdalbana, en blandning mellan lycka och sorg. Men nu blev det tyngre, mycket tyngre. Jag sminkade mycket den här månaden, mycket specialeffects smink. Inspirerad av kommande Halloweentider, jag sminkad även Lilly och Arvid. Sen som alla andra månader hade jag många fantastiska dagar på gården.
 
Fantastiska tider i Göteborg. På sista bilden så sitter vi inne på Hard Rock Café, vi åt lunch där, drack goda drinkar och bara njöt. Ingen stress, prata skratt och prat och fina vänner. En av de bästa stunderna. 
 
BOOOO! 
 
Bästa maten, plankstek
 
 
Oktober
Jag började månaden med att ha en drinkkväll med mina apor, en kväll vi väntat länge på, planerat väl och längtat efter. Jag har alltid lika roligt med mina tjejer, vet inte vad jag skulle göra utan dom. Jag gick ut på krogen en gång till, då med Jossan, Alicia, Kajsa, Jonna och Kimman. Jag var inte så sugen på att festa, men tjejerna fick humöret att vända. Kvällen avslutades med en Kimman som inte mådde så bra, men det var roligt iallafall. Jag hade en spelkväll och knytkalas med Jossan, Jonna, Amanda och Moa. En myskväll med aporna. Jag sminkade mycket, bästa tiderna när det närmar sig Halloween. Jag var uppe i Ysjö med familjen och njöt av mother nature. Mot slutet av oktober åkte jag på bästa resan med Kimman. Första stoppet var i Stockholm då vi hade en fantastiskt kväll då vi såg Imagine Dragons efter  flera månaders väntan. Vilken magisk koncert, helt sjukt fantastisk.Sedan åkte vi vidare till Prag för att ha en bästa weekenden. Vackraste staden, godaste ölen, obeskrivligt uteliv och att få uppleva det med sin närmaste vän, så himla bra. Vi upptäckte staden på dagen, åt god mat och gick omkring på kullerstensgatorna i timmar och njöt. Kvällarna upptäckte vi ölen, träffade fantastiska människor och hade roligare än någonsin ute i vimlet av människor. Helt enkelt en oförglömlig helg. När jag kom hem igen så var det dags för Lillys blodfest. En bra anordnad fest med bästa människorna. Alla var vi utklädda, maten var så cool och god och vi hade en skattjakt. Efter en jättebra fest så slocknade vi alla tidigt. 
 
Knytkalas och spelkväll
 
Bästa aporna och bästa drinkkvällen.
 
20´s flapper
 
Maskerad på jobbet
 
IMAGINE DRAGONS, pure magic 
 
PRAG. Minnen för livet och kanske bästa helgen. 
 
 
November
En av de mörkare månaderna i mtt liv, den hade sina ljuspunkter men det kändes mest som en kamplöpning till pappas operation. Men jag hade två fantastiska ute kväller med mina små apor. En förfest hemma hos mig, sedan bussen till stan och en ovanligt bra utekväll. Helgen efter blev det middag på apa, en typ förfest på bion innan det blev utgång. Vi drack öl på Udda, där vi träffade en Nisse. Vandra runt lite på stan och slutade upp på Udda en gåg till. Återigen en väldigt bra utekväll. Jag saknade Prag väldigt mycket och pratade inte om något annat haha. Jag och mina apor påbörjade att se alla Harry Potter filmerna och det var så himla bra kvällar. Älskade våra Harry Potter kvällar. Men i slutet av månaden var det dags för operationen, så vi packade bilen och drog till Stockholm. En väldigt blandad känsla, det var bra att operationen skulle bli av men oron var fruktansvärd. Jag och mamma genomlevde den längsta och värsta dagen hittills, en långväntan på att få vetat om han klarat operationen. När vi tagit oss hem igen så var det dags för att julpynta och fira första advent. Trots att pappa var dålig så var det en lättnad att vara hemma. För mig kunde inte julen ha kommit i en bättre tid. Jag älskar julen så. 
 
 
 
 
December
Äntligen december, bästa månaden på året. Julsånger, julpyntning, julmat, julklappasköp och inslagning. Älskade älskade månad. Jag julbakade själv, tillsammans med Julia och Kim samt med Sandra, Lilly och Arvid. Jag bjöd in på juklappsspel för några underbara och saknade kollegor. Jag bjöd även in familjen på julmys i min egna lägenhet på 2:a advent. Jag var ut en kväll med min bror och kollade på Gabriell Kelley, en kväll min bror beskrev: "Tre starköl, bra musik och ett Frisco-mål, det blir inte bättre än så". Pappas resa mot att bli frisk gick väldigt upp och ner.. Jag hade fler underbara och fantastiska HP-kvällar med mina tjejer. Jag åt julbord på Ikea några gånger, handlade julklappar med Jossis. December går som vanligt alldeles för fort som alltid och julen närmade sig med stormsteg. Strax innan ju så firade vi Alicia som fyllde 20år, det var lite som en återträff med högstadiet. Mycket trevligt. Uppesittarkvällen är nog den viktigaste kvällen på året för mig, Man är förväntansfulla, glada och uppspelta inför julafton. Uppersittarkväll var som vanligt hemma hos mamma och pappa och den firades med hela familjen, jag vann en  bingolott till nyårsafton men jag glömde ta ut den kom jag på nu. Julaftonsmorgonen firades hemma hos mig med grötfruskost, egen bakad filmjölkslimpa, julmust och min älskade familj. Resten av julafton firades hemma hos Sandra och Kalle, bästa pogrammet på året: Kalle Anka, älskade älskade julbordet, tomten kom på besök och allt var bara toppen. Julgodis, julmust och paket öppning. Avslutade kvällen med att åka och besöka morfars grav. På juldagen åkte vi upp till Sandra och Kalle igen för mer julmat. På kvällen på var det dags för utgång tillsammans med min älskade vän Sonja som kommit hem från Frankrike, Julia, Mårten och Isac. En väldigt rolig kväll, men även konstig på många sätt. På morfars födelsedag gick familjen och jag ut och åt på morfars favorit Kinsrestaurang, sedan  åkte vi upp till graven. Jag gick på mellandagsrean med syrran och shoppade, drack smooties på Huckelberry och trängdes i folkmassan. På nyårsfton gjorde jag och Julia tre olika sorters pannacotta, fixade oss tillsammans och sedan bar det av till Josefin för nyårsfirande. Ett väldigt blandat gäng, god mat, charader och öl. En bra kväll och ett fantastiskt tolvslag tillsammans med vänner. Ett mycket bra avslut på ett jobbigt år.  
 
Julbakning i full gång! x3
 
Sociala medier hahah
 
Gabriell Kelley 
 
Moster väntar spänt
 
Två bilder från julafton: Kalle Anka och gröt till tomten. Dom två bästa stunderna typ. 
 
 
Nyårsafton med vännerna
 
Sista inlägget av min lilla återblick tog lite längre tid än planerat, men här kommer sista inlägget. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0