2015-01-14

Imorse lyste solen på en baby blå himmel, strålande träffade den gnistrade vita snön på det vackraste sett jag någonsin sett. Jag stod bara och gapade, men såklart gick det inte att ta kort på det. Men jag var speechless, så incredibly beautiful. 
 
 
 
Idag hade jag min första arbetsdag utan jobb på flera och det känns konstigt. Jag vill jobba, jag älskar jobbet. Men jag jobbar resten av veckan så att det var ju bara för idag. En lugn morgon, följt av städning av lägenheten, lunch och en lång pratstund med pappi. Har varit sockerfri i en vecka nu och jag har tränat ikväll så livet känns bra, himla bra. Men jag är så sugen på att hitta på något kul med vännerna, hoppas det blir några roligeter i helgen. Jag är så trött på kvällarna så jag orkar mest bara vara hemma, fixa på gården, kolla på film, städa och blogga lite. Men det är mysigt. En rom com och datorn i knäet börjar bli en rutin, hihi.
 
Jag känner mig lite förrvirad över framtiden, så många frågor och så mycket velade fram och tillbaka. Åh, what to do. Men nu tänkte jag visa lite sminkningar jag haft den senaste tiden. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0