If you could turn back time!

Hejsan!

Just nu för exakt ett år sedan satt jag och såg på New Moon. Var spänd och förväntansfull till tusen. Hyperventilerar när lamporna slocknade och New Moon logan kom fram. Grina när Edward lämnade Bella. Grinade när Edward återförenades med Bella. Det var en känslosam dag. Kan inte fatta, ett år sen. 20 november 2009.

Åkte med flickorna till stan, mötte upp Ewa som klippt sig. Flilp och Fredrik gick förbi på stan, asså Filip och Fredrik från Boston Tea Party. Följde med dom till bokia, fick en autograf. Gick omkring på stan. Några killar pekade på mej med en laserpenna. Vi åt på Dragon House. Kommer ihåg allt som igår. Take me back to it!

För att fira detta underbara datum hade jag på mej min Team Edward klänning idag och ska checka lite på New Moon snart! Ett Twilight freak som jag, eller iallafall jag, tycker att det är värt att fira sånt. ;)










Det finns så många sjukt snygga New Moon posters. Fan made och inte. Har typ tusen stycken på datorn. Men detta är några favoriter. Love it so much. 

New Moon


Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: tack så jättemkt:D

2010-11-21 @ 21:59:20
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Hanni

Underbart! The Twilight sags! :D

2010-11-23 @ 18:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0